Închide meniul

Cristi Chivu, ofertă concretă de la o echipă "foarte bună" din România. Anunţul făcut de Giovanni Becali şi decizia luată de fostul internaţional

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 6:36

Cristi Chivu, ofertă concretă de la o echipă "foarte bună" din România. Anunţul făcut de Giovanni Becali şi decizia luată de fostul internaţional

Cristi Chivu, victorii pe linie la Inter Primavera

Profimediaimages

"Cu Cristi Chivu chiar astăzi a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare că nu îl tentează să revină în fotbalul românesc pentru că vrea să își continue activitatea la Inter U19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu, ofertă concretă de la o echipă din România

Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga a 2-a dintre primele, poate din Liga 1, dar are o importanță destul de mare în România. Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru.

El a înțeles că orice antrenor trebuie să facă toți pașii și de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U19 a celor de la Inter. Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta. A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt", a spus Becali, citat de Realitatea Sportivă. 

Cristi Chivu și-a luat licența PRO la Coverciano

Cristi Chivu și-a luat licența PRO. Fostul intrenațional a absolvit cursurile celebrei școli de antrenori de la Coverciano și a fost coleg cu multe nume mari din fotbalul italian.

Printre colegii celebirii care și-au luat licența PRO în același timp cu Chivu se numără și antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo, dar și Luca Toni, Thiago Motta, Vincenzo Italiano și Morgan De Sanctis.

Reclamă

Chivu a început cursurile pentru licența PRO, la Coverciano, în septembrie 2019 şi le-a terminat în iunie 2020. Acestea au presupus 240 de ore de lecţii, iar ultimele au fost ținute online, din cauza pandemiei de COVID-19.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și