Închide meniul

Cristi Săpunaru a răbufnit după ce FCSB a încercat să-i închidă porțile Rapidului pe Arena Națională. „E stadionul lui Gigi Becali?” Cum i-a ironizat pe roș-albaștri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 21:39

Cristi Săpunaru a răbufnit după ce FCSB a încercat să-i închidă porțile Rapidului pe Arena Națională. „E stadionul lui Gigi Becali? Cum i-a ironizat pe roș-albaștri

Cristi Săpunaru i-a răspuns lui Gigi Becali

AS.ro

Cristi Săpunaru nu a dat prea multă importanță afirmațiilor lui Gigi Becali. În schimb, noul fundaș al Rapidului așteaptă revenirea în Giulești, unde speră să vadă tribunele pline la fiecare meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, răspuns pentru Gigi Becali

Pentru Săpunaru nu contează care va fi adversarul Rapidului la meciul de inaugurare al noului stadion.

“Arena Națională e stadionul lui Gigi Becali? Eu aștept oricum să joc la noi acasă. Nu am apucat să văd stadionul, doar am trecut pe acolo.

Cred că o să se audă puțin mai tare. Ceva modern, stadion nou, sper să fie plin. Poate să fie și cu Adunații Copăceni meciul de inaugurare, important e să fie plin!”, a declarat Cristi Săpunaru, la conferința de presă de la prezentarea la Rapid.

Chiar dacă lucrările ar fi terminate mai devreme, noua „bijuterie” a Rapidului nu poate fi pusă în funcțiune. Ar dura cel puțin 4-6 luni ca stadionul Giulești să obțină toate avizele necesare.

Reclamă

Săpunaru a ironizat-o pe FCSB

Săpunaru a râs de rivalitățile moderne din fotbalul românesc. Fundașul giuleștenilor e mândru că rapidiștii susțin o sigură echipă, în comparație cu cazurile de la Craiova sau FCSB/CSA Steaua.

„Rapid e un tot, cu suporteri, cu echipă, vreau să văd acel Rapid pe care l-am cunoscut când eram mic, să văd bucurie.

Nu știu ce derby aștept cu nerăbdare. Tot aud FCSB, CSA, CSU, FCU, prea multe echipe pentru un singur nume, așa e în România”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și Rapid au meci direct în runda a 5-a, pe 14 august, când giuleștenii vor juca în calitate de gazde. Returul este programat pe 15 decembrie.

Gigi Becali: „Rapidul nu poate să joace pe Arena Națională”

Gigi Becali a spus că Rapid a depus cerere să joace la Mioveni până când noul stadion din Giulești va fi gata. Prin urmare, asta ar fi afectat țintarul Ligii 1. Dacă Rapid ar fi cerut să joace pe Arena Națională, altul ar fi fost programul din debutul noului sezon.

„Rapidul nu poate să joace pe Arena Națională, ei au depus cerere să joace la Mioveni. Când s-au făcut urnele pentru campionat, ei au fost trecuți cu stadionul Mioveni.

Ei trebuie să joace pe stadionul pe care l-au propus. Dacă treceau Arena Națională, se făcea altfel tragerea la sorți. Rapid nu poate să joace pe Arena Națională, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali.

Rapid are posibilitatea să anunțe schimbarea stadionului pe care își desfășoară jocurile de acasă cu 10 zile înainte de fluierul de start al Ligii 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și