Închide meniul

Cristi Săpunaru, savuros la conferinţa de presă. Mesaj pentru fanii Craiovei şi Stelei: „Palmaresul e ceva fictiv”. Reacţie amuzantă despre duelurile cu Şumudică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 15:36

Cristi Săpunaru, savuros la conferinţa de presă. Mesaj pentru fanii Craiovei şi Stelei: „Palmaresul e ceva fictiv. Reacţie amuzantă despre duelurile cu Şumudică

Cristi Săpunaru, savuros la conferinţa de presă

Săpunaru a declarat că persoanele care au făcut să fie posibilă împărţirea echipelor Steaua şi Craiova ar trebui să se gândească la ce rău au făcut fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, savuros la conferinţa de presă

Jucăm cu Craiova, dar care o să fie Craiova? Palmaresul e ceva fictiv, unde sunt suporterii cred că acolo e şi palmaresul inimii. Cineva a făcut posibilă chestia asta, să se împartă echipele.

N-am văzut să retrogradeze Steaua, a rămas în acelaşi campionat. Armata o să trebuiască să dea clubul către un privat. Peste şase ani o să se ducă să ia înapoi clubul de la el? Nu am nimic cu suporterii. Dar s-au împărţit două echipe, Steaua, Craiova, Doamne fereşte să se întâmple şi pe la Dinamo, la noi tot la fel tot se vorbeşte…

Până la urmă ori vrem să avem suporteri care ţin cu o singură echipă, ori să ne împărţim în o sută de mii de echipe. Unde o să fie plăcerea? Dacă ajung să se certe suporterii dintr-un oraş pe o echipă… Mie mi se pare ceva ciudat. Cei care au făcut chestia asta asta ar trebui să se gândească mai bine la ce rău au făcut fotbalului românesc„, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit news.ro.

Cristi Săpunaru a menţionat că FC Rapid nu are ca obiectiv play-off-ul în acest sezon. Aşteaptă să vadă fanii în tribunele noului stadion din Giuleşti.

Reclamă

Sunt fericit că o să avem suporteri în tribune şi că Rapid se întoarce unde îi este locul. Şi sperăm să ne întoarcem şi acasă, pe Giuleşti. Anul ăsta va fi de tranziţie pentru Rapid, nu trebuie decât să rămânem în prima ligă, pentru ca anul viitor să sperăm la mai multe, la mult mai multe. Fiecare meci trebuie să-l tratăm ca pe o finală, asta am spus toată cariera mea„, a explicat fundaşul care a revenit după şase ani la Rapid.

Întrebat cum va fi un duel cu Marius Şumudică, fotbalistul a răspuns amuzat: “Nu m-am mai duelat? Şi în vestiar…”.

Mihai Iosif: „Tensiunea a fost mult mai mare în Liga 2”

“După şase ani suntem în Liga 1. Sperăm să facem o figură frumoasă, să nu uităm că suntem o nou-promovată, dar tradiţia ne obligă să ţinem mereu steagul sus. Sperăm ca în acest campionat să facem minunaţii noştri suporteri cât mai fericiţi. Mai greu a fost în Liga a 2-a, atunci a fost tensiunea mult mai mare. Emulaţia asta e binevenită şi a fost mereu la cote înalte la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Venirea lui Cristi Săpunaru, categoric este un mare plus pentru toată lumea. Am fost şi suntem o familie. Omogenitatea cred că va fi singura noastră problemă şi sper că o să o rezolvăm cât mai repede. Ne-am dorit foarte mult să jucăm în Bucureşti şi ne bucurăm că se întâmplă acest lucru. Sunt mulţumit de jucătorii care au venit şi în acelaşi timp sper că vor mai veni 2-3 jucători. Înaintea valorii fotbalistice noi ne dorim caractere. Spiritul şi dorinţa sunt atuurile noastre”, a spus Iosif.

FC Rapid va întâlni în prima etapă a Ligii I echipa Chindia Târgovişte, pe teren propriu, duminică, de la ora 21.30. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și