Închide meniul

Cristian Balaj sare în apărarea brigăzii de arbitri din România! Ciprian Marica se revoltă: ”Eram făcuți țigani pe la Paris și nu a mai reacționat nimeni”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2020, 6:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Cristian Balaj sare în apărarea brigăzii de arbitri din România! Ciprian Marica se revoltă: ”Eram făcuți țigani pe la Paris și nu a mai reacționat nimeni”

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

Cristian Balaj, dar și Ciprian Marica sar și ei în apărarea lui Colțescu. Președintele comisiei antidoping din România consideră că centralul din Craiova nu a fost rasist dacă discuția a fost între el și colegul său pentru a identifica pe cineva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj sare în apărarea brigăzii de arbitrii din România și susține că aceștia nu sunt rasiști și nu au jignit niciodată pe nimeni.

Cristian Balaj: ”Sunt foarte respectoși cu toți jucătorii”

Nu cunosc toate amănuntele, dar am o opinie. Dacă Sebastian Colțescu s-a adresat și a folosit cuvinte rasiste cu jucătorul care s-a simțit lezat, atunci nu este de acceptat așa ceva. 

Dacă a avut o discuție cu Hațegan, internă, în care să nu fie folosit sensul peiorativ, ci ca să identifice pe cineva și nu să jignească, atunci lucrurile, chiar dacă sunt sensibile, sunt diferite.

Îi cunosc foarte bine, ei nu au jignit niciodată pe nimeni, nici pe bază de culoare a pielii, nici pe bază de religie sau mai știu eu ce.

Reclamă

Sunt foarte respectuoși cu toți jucătorii. E drept însă că era o situație care putea fi evitată și va fi un exemplu și pentru alți arbitri”, a declarat Cristi Balaj pentru Prosport.

Ciprian Marica sare și el în apărarea lui Sebastian Colțescu

De aceeași părere cu Cristi Balaj este și Ciprian Marica. Fotbalistul a scos și el în evidență faptul că arbitrul român a folosit acea expresie într-un dialog cu colegul său și nu a jignit pe cineva.

Marica a amintit și de faptul că românii eru jigniți peste tot prin Europa, la majoritatea meciurilor, mai ales cele disputate la Paris și atunci nu s-a luat nicio măsură.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica: ”S-a făcut un circ incredibil”

Colțescu a greșit! Dar de la asta până a i se da o dimensiune planetară unei erori de exprimare, e cale lungă. S-a făcut un circ incredibil cu retragerea de pe teren, cu refuzul de a mai juca fotbal!

Să fim serioși, rasismul exista, e de condamnat în orice situație , dar nu despre rasism e vorba în cazul nefericitului Coltescu, S-a grăbit, a greșit, dar e prea mult!

Revolta lui Ciprian Marica

Stiu ce spun, fiindcă, spre exemplu, în cariera mea n-am văzut nici o reacție când noi, românii, eram făcuți țigani pe afișele meciurilor oficiale la Paris. Și în atâtea și atâtea situații, în meciuri din Champions League, în jocuri cu vizibilitate mare.

Aloooo, domnilor fotbaliști și oficiali, ati făcut show în seara asta! Din păcate pornit de la o greșeală de exprimare a lui Coltescu, așa cum am mai spus, într-un dialog în română cu colegul lui, nu i s-a adresat unui jucător sau antrenor.

Cu acest gen de spectacol chiar se duce în derizoriu lupta contra rasismului, se aduce un deserviciu celor care chiar fac eforturi serioase pe acest plan.

Avem noi, românii, multe probleme, dar asta cu rasismul nu”, a scris și Marica pe contul său de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și