Închide meniul

Cristiano Bergodi, comparat cu antrenorul Borussiei Dortmund. ”Pe termen lung de ce nu faci treabă?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 19:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Cristiano Bergodi, comparat cu antrenorul Borussiei Dortmund. ”Pe termen lung de ce nu faci treabă?”

Mediafax Foto / Mediafax Foto via hepta

Cristiano Bergodi, comparat cu antrenorul Borussiei Dortmund. ”Pe termen lung de ce nu faci treabă?”

Panduru a găsit asemănări între Bergodi și Favre, cei doi fiind antrenori care au nevoie de timp pentru a confirma la echipele pe care le pregătesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru, despre Bergodi: ”Îl asemăn cu Lucien Favre de la Dortmund”

"Cârţu l-a admirat mereu şi mereu a spus că a fost printre antrenorii pe care ar vrea să-i vadă la Craiova. S-a găsit situaţia asta şi într-o zi s-a şi pus pe maşină sau ambulanţe…câte au fost, patru? Am înţeles că într-o zi s-au şi pus de acord. 

El este un altfel de om, dar şi Cristiano Bergodi…pe termen lung, tot timpul am spus asta, pe termen lung de ce nu faci treabă?! Asta este întrebarea mea. Ca Lucien Favre de la Dortmund. Primul an reuşeşte ceva…uite că acum este prima dată când şi în al doilea an, reuşeşte să facă ceva", a spus Panduru, pentru Telekom Sport.

Cristiano Bergodi iese din carantină pe 27 mai

Cristiano Bergodi a ajuns la Craiova pe 17 mai, dar a intrat direct în carantină pentru două săptămâni. Cu toate acestea, italianul reușește să coorodneze antrenamentele oltenilor.

Bergodi a anunțat deja că vrea să aducă titlul în Bănie, iar Sorin Cârțu a dezvăluit cum se ocupă noul antrenor de pregătirea echipei.

Reclamă

"Este o situație puțin delicată, pentru ca antenorul principal e în carantină. Tematica antrenamentelor e trasnmisă de Cristiano către conducerea tehnică. Pe 27 (n.r mai) va ieși din izolare. Până atunci, poate dau și eu o mână de ajutor, să fiu prezent acolo", a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și