Închide meniul

Cristiano Bergodi, desființat de un fost jucător al oltenilor: ”Știu ce și cât poate, de aceea nu cred în el”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 6:08

Cristiano Bergodi, desființat de un fost jucător al oltenilor: ”Știu ce și cât poate, de aceea nu cred în el”

Cristiano Bergodi e antrenor la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Hepta

Atacul lui Pleșan vine și pe fondul unui conflict mai vechi. În 2009, când Bergodi era antrenor la FCSB, Mihăiță Pleșan a fost trimis la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ştiu ce şi cât poate, de aceea nu cred în el… Dar în Craiova cred, pentru că ştiu ce şi cât poate… Craiova – Campioana unei mari Iubiri!", a notat Mihăiţă Pleşan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cristiano Bergodi vrea titlul cu Universitatea Craiova

Cristian Bergodi este noul antrenor al Universității Craiova. Italianul s-a înțeles cu Mihai Rotaru. Bergodi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021.

"Obiectivul este titlul. Suntem la patru puncte și mai sunt opt meciuri de jucat din acest mini-campionat. Papură a făcut treabă bună, iar noi trebuie să continuăm această muncă. Eu am mare entuziasm, dorință multă și îmi doresc enorm să reușesc", a spus Bergodi pentru Fanatik

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și