Închide meniul

Cristiano Bergodi e pregătit pentru "finalele" cu Astra şi CFR şi nu crede în amenzile de 10.000 de euro ale lui Rotaru: "Am respectat distanţarea socială"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2020, 18:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Cristiano Bergodi e pregătit pentru "finalele" cu Astra şi CFR şi nu crede în amenzile de 10.000 de euro ale lui Rotaru: "Am respectat distanţarea socială"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi, la un pas de o mare performanţă

"A fost un meci foarte greu, bine că am câştigat pentru prima oară aici. A fost un meci bun, reuşit. Am fost neliniştiţi în prima repriză, am fost crispaţi. Nu am arătat bine. A doua repriză, am avut ocazii mari de a câştiga la o difenţă mai mare. E meritul jucătorilor. Am schimbat şi eu nişte lucruri, dar echipa se apăra bine şi înainte. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este presiune. Vine meciul cu Astra. E decisiv. Vom ajunge la ultimul meci cu CFR. Acolo va fi meciul decisiv. Sunt mulţumit pentru ce au arătat băieţii şi este meritul lor. Meciul va fi foarte greu. Sunt jucători foarte buni, Alibec, Budescu. E meritul lui Andone", a spus Bergodi după meci. 

Mirel Rădoi a fost la meciul dintre Botoşani şi Craiova

Mirel Rădoi a fost prezent la Botoşani şi Bergodi e sigur că a avut ce jucători să vadă, din tabăra sa.  

"Sunt jucători buni, foarte buni. Nu sunt persoana potrivită să îi spun lui Mirel care sunt jucătorii buni pentru naţională. El va alege jucătorii cei mai buni pentru meciul cu Islanda. Am jucători buni care pot juca la naţională", a mai spus italianul.  

Mihai Rotaru a anunţat, sâmbătă, că jucătorii care vor fi infectaţi cu coronavirus vor fi amendaţi cu 10.000 de euro. Bergodi nu crede că se va ajunge până acolo. 

Reclamă

"Nu cred că se va întâmpla să avem cazuri de Covid-19. Am respectat distanţarea socială, am purtat mască. Nu cred că va fi cazul de amenzi", a încheiat Cristiano Bergodi.

Cu două etape rămase de disputat din play-off, Universitatea Craiova are un avantaj de 4 puncte în faţa locului 2, ocupat de CFR. Ardelenii au însă un meci mai puţin disputat, cel cu FCSB. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și