Închide meniul

Cristiano Bergodi, elogiat de un oficial de la CFR Cluj. ”Va fi un plus pentru Craiova!”

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 12:10

Cristiano Bergodi, elogiat de un oficial de la CFR Cluj. ”Va fi un plus pentru Craiova!”

SportPictures / Dragos Pascaneanu / Sport Picture via hepta

Cristiano Bergodi, elogiat de un oficial de la CFR Cluj. ”Va fi un plus pentru Craiova!”

  • Bergodi, lăudat de un oficial de la CFR Cluj
  • Acesta susține că italianul va face o treabă bună în Gruia
  • Bergodi vrea să îl aducă pe Montini de la Dinamo

Mara susține că numirea lui Bergodi va aduce un plus pentru echipa din Bănie, care va deveni o forță în lupta pentru titlu din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îl apreciez mult, va fi un plus pentru Craiova, o ameninţare în plus pentru noi. Craiova era oricum o contracandidată  la titlu, iar Cristiano poate face o echipă şi mai puternică”, a spus Mara, pentru Digi Sport.

Bogdan Mara susține că vor fi reduceri la CFR Cluj

Situația nu este una roz în Gruia. Mara anunță că se discută despre reduceri salariale în perioada următoare.

Reclamă

"Clubul nu are activitate, nu s-a produs nimic, jucătorii nu au muncit, au înţeles şi ei, sper să fie de acord să ajute clubul să treacă mai uşor pentru luna aprilie. La noi nu au fost băgaţi în şomaj tehnic, nu li s-a tăiat 50 la sută din salarii, s-a mers normal. Acum am făcut această discuţie bărbătească, nu îi strânge nimeni cu uşa.

Singura problemă a fost a bonusurilor de performanţă, dar ne bazăm pe nişte bani de la UEFA. Iar din cauza fair – play-ului financiar, patronul nu a mai avut voie să bage bani după ce a plătit vreo 7 milioane să scoată echipa din insolvenţă”, a mai declarat Mara pentru sursa citată.

Reclamă

Montini, prima țintă a lui Cristiano Bergodi, la Universitatea Craiova

Bergodi vrea să profite de situația grea a lui Dinamo și să îl ia gratis pe Mattia Montini. Atacantul italian are contract cu bucureștenii până pe 30 iunie și încă nu a primit o ofertă de prelungire a înțelegerii.

Montini a marcat 4 goluri în 18 meciuri în acest sezon pentru ”câini”. Jucătorul evoluează în ”Ștefan cel Mare” de un an și jumătate, fiind cotat la 675.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”