Închide meniul

Cristiano Ronaldo vrea să-l aducă pe „băiatul rău” Pepe la Al-Nassr! Spaniolii au dezvăluit planul starului lusitan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 19:40

Cristiano Ronaldo vrea să-l aducă pe „băiatul rău Pepe la Al-Nassr! Spaniolii au dezvăluit planul starului lusitan

Cristiano Ronaldo vrea să-l aducă pe Pepe la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, alături de Pepe, într-un meci pentru naționala Portugaliei, la CM 2022 / Profimedia

Cristiano Ronaldo vrea să-l aducă pe Pepe la Al-Nassr. Starul lusitan e prieten apropiat cu veteranul poreclit „băiatul rău”. Jurnaliștii spanioli au dezvăluit planul lui CR7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform MARCA, Cristiano Ronaldo a discutat cu șefii lui Al-Nassr despre posibilul transfer al lui Pepe în Arabia Saudită. Șeicii vor să-i facă toate poftele lui CR7, iar Pepe e unul dintre cei mai important coechipier pe care Cristiano l-a avut de-a lungul carierei.

Cristiano Ronaldo vrea să-l aducă pe Pepe la Al-Nassr

Astfel, fundașul de 39 de ani a devenit următoarea mare țintă a celor de la Al-Nassr. Oficialii formației din Riad visează să facă o echipă stelară.

Pepe și Cristiano Ronaldo au împărțit vestiarul atât la Real Madrid, cât și la naționala Portugaliei. Împreună au cucerit numeroase titluri de campioni, trofee UEFA Champions League, dar și Campionatul European din 2016.

Pepe va împlini 40 de ani în februarie, dar a arătat, la Campionatul Mondial din Qatar, că este capabil să joace în continuare la un nivel înalt.

Reclamă

În prezent, Pepe e legitimat la FC Porto, unde este jucător de bază. De-a lungul carierei, Pepe s-a ales cu porecla „băiatul rău”, pentru comportamentul violent pe teren și reacțiile sale vulcanice.

Cristiano Ronaldo va locui într-un palat desprins din filme, în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo poate fi considerat noul „șeic” din Arabia Saudită, după transferul spectaculos la Al-Nassr. Starul portughez va fi plătit regește la noua echipă, urmând să încaseze 200 de milioane de euro pe sezon.

Pe lângă salariul astronomic, care îl transformă în cel mai bine plătit fotbalist din istorie, CR7 va avea la dispoziție un palat unde va locui alături de familie.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit KSA Sports, Cristiano Ronaldo a primit din partea conducătorilor lui Al-Nassr 5 mașini de lux și o vilă de „5 stele” în Riad, în care lusitanul va beneficia de toate condițiile, la cel mai înalt nivel.

În palatul său, Ronaldo va beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.400 de euro, în fiecare minut 373 de euro și în fiecare secundă 6,2 euro.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo vrea să-l aducă pe „băiatul rău” Pepe la Al-Nassr
  • Spaniolii au dezvăluit planul starului lusitan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și