Închide meniul

Croitoru, uimit de Borja Valle! ”Doar Hagi mai dădea așa”. Mesaj pentru Mourinho

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 septembrie 2020, 20:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Croitoru, uimit de Borja Valle! ”Doar Hagi mai dădea așa”. Mesaj pentru Mourinho

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Croitoru este antrenorul celor de la FC Botoșani

Golul ”a la Hagi”, marcat de Borja Valle l-a impresionat pe Marius Croitoru. Acesta a comparat execuția spaniolului cu cele ale lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru: ”Doar Hagi mai dădea așa”

Nu poate fi caracterizat ce a reușit omul ăsta. Doar Hagi mai dădea așa. E foarte greu să dai. Trebuie să ai minte fotbalistică și calitate. 

Să poți să transmiți așa ceva, înseamnă că ești un fotbalist mare. Jucătorul meu nici nu a avut timp să iasă în întâmpinare că el dăduse în minge”, a declarat Croitoru la finalul jocului.

Croitoru, mesaj pentru Mourinho

Croitoru are și un mesaj pentru Mourinho, posibilul viitor adversar al său în turul trei preliminar al Europa League.

Echipa din Macedonia este foarte bună. Ei au fost capmioni. Mourinho trebuie să mai aștepte o săptămână. Sper să trecem de echipa din Macedonia”, a mai spus Croitoru.

Reclamă

Croitoru, supărat pe echipa sa

Sunt supărat pe echipa mea și pe maniera de joc din a doua repriză. Am arătat, în a doua repriză, ca o echipă care venea acum 15 ani la Dinamo, să nu ia multe. Nu vreau ca echipa mea să arate așa. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei din a doua repriză. Dinamo a fost peste noi, în a doua repriză”, a încheiat Croitoru.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și