Închide meniul

CS Afumați – FCSB II 0-1 | Alexandru Stan, primul gol după 3 ani! Revenire spectaculoasă și pentru Lucian Filip. Se conturează finala cu CSA Steaua

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 11:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

CS Afumați – FCSB II 0-1 | Alexandru Stan, primul gol după 3 ani! Revenire spectaculoasă și pentru Lucian Filip. Se conturează finala cu CSA Steaua

Hepta

CS Afumați - FCSB II 0-1

FCSB II a început meciul de la Afumați cu 6 jucători de la prima echipă. De altfel, un om venit din lotul lui Toni Petrea a înscris unicul gol al meciului. Este vorba despre Alexandru Stan, cel care și-a trecut în cont prima reușită după o pauză de trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Stan și Lucian Filip, reveniri spectaculoase

Stan a primit mingea la 25 metri de poarta adversă. Jucătorul roș-albaștrilor a șutat cu piciorul stâng la colțul scurt, pe jos, iar portarul de la Afumați n-a putut interveni.

Alexandru Stan a marcat ultima dată pe 30 aprilie 2018, de când îmbrăca tricoul celor de la Astra. El înscria într-o victorie a giurgiuvenilor cu 3-0 împotriva lui Poli Iași. 

Stan a intrat în conflict cu Gigi Becali anul trecut, jucătorul fiind nemulțumit că patronul lui FCSB i-a impus șomajul tehnic la începutul pandemiei de coronavirus. Alexandru Stan a primit daune în valoare de 25.000 de euro din partea lui Gigi Becali.

Meciul cu CS Afumați a fost primul pentru Lucian Filip după 11 luni de pauză. Mijlocașul de 30 de ani a jucat ultima dată pe 14 iunie 2020, într-un CFR Cluj – FCSB 1-0. Filip a suferit o ruptură de ligamente și a fost nevoie de mult timp pentru recuperare.

Reclamă

CSA Steaua – FCSB II | Șanse mari ca rivalele să joace finala barajului 

După 1-0 cu CS Afumați, FCSB II a devenit favorită la calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2. Acolo, echipa "satelit" patronată de Gigi Becali poate da peste rivala CSA Steaua.

CSA Steaua s-a impus cu 2-0 la Mostiștea Ulmu. Adrian Ilie a deschis rapid scorul, în minutul 10, iar Pacionel a stabilit scorul final, în minutul 47, dintr-un penalty controversat. 

Partidele retur din barajul de promovare în Liga 2 sunt programate pe 15 mai. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CS Afumați - FCSB II 0-1
  • Se conturează finala cu CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și