Închide meniul

CS Dinamo şi-a lansat academia de fotbal. Ionel Dănciulescu este manager general: "Sunt entuziasmat de proiect"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 15:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

CS Dinamo şi-a lansat academia de fotbal. Ionel Dănciulescu este manager general: "Sunt entuziasmat de proiect"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ionel Dănciulescu

Noul proiect al clubului sportiv Dinamo a fost lansata joi, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat Ionuţ Popa, preşedintele clublui, ministrul Marcel Vela, dar şi managerul general al clubului, Ionel Dănciulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu voi fi responsabil de tot ce înseamnă partea tehnică. Avem aici un grup de oameni inimoşi, ambiţioşi şi încercăm să punem bazele unei academii de succes. Ne interesează ca tinerii şi copiii care vin în curtea clubului Dinamo să fie crescuţi în spiritul dinamovist.

Mă simt bine, este un proiect un pic diferit. Sunt entuziasmat că voi lucra cu cei mici. Este un lucru minunat, mă bucur că am scăpat de stresul şi nebunia care nu cred că îşi au locul într-o societate normală şi aici mă refer la lucruri care nu sunt in regulă. Voi fi pe teren, alături de antrenori şi de cei mici", a spus Ionel Dănciulescu. 

Marcel Vela: "E un proiect de suflet"

Şi ministrul MAI, Marcel Vela, s-a arătat încântat de noul proiect al CS Dinamo.

"Este o mare bucurie să văd concretizat acest proiect de suflet şi anume Academia de Fotbal Dinamo, care are în atenţie copiii cu vârste de până la 11 ani, viitorul şi speranţa acestei ţări. Prin proiectul acdemiei de fotbal, vrem să mărim familia Dinamo şi să reînviem spiritul de învingător şi vrem să le oferim copiilor un start adecvat în fotbal, cu o mentalitate sănătoasă şi o educaţie specifică unui club de tradiţie. Faptul că Danciu a acceptat să se implice în acest proiect ca maneger al echipei nu poate fi decât o garanţie a performanţelor viitoare.

Reclamă

Ştafeta va fi predată de un campion altor campioni. Dispunem de o bază materială cu terenuri de fotbal moderne, care vor fi puse la dispoziţia acestor copii. Noul stadion va fi dedicat echipei de seniori care are o altă structură şi o altă componentă juridică, nu ţine de Ministerul Afacerilor Interne, iar actualul stadion va fi folosit de celelalte echipe şi în mod esenţial de această academie. Activitatea academiei va fi autofinanţată şi vă asigur că avem toată deschiderea pentru susţinerea acestui proiect", a declarat ministrul.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CS Dinamo şi-a lansat academia de fotbal
  • Ionel Dănciulescu este manager general

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și