Închide meniul

CS Mioveni – Dinamo 2-0 | Dusan Uhrin, prima reacţie după un nou meci de coşmar: „Sunt şanse 50-50% la baraj”. Antrenorul „câinilor” şi-a pierdut răbdarea

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 22:51

Reclamă
CS Mioveni – Dinamo 2-0 | Dusan Uhrin, prima reacţie după un nou meci de coşmar: „Sunt şanse 50-50% la baraj. Antrenorul „câinilor şi-a pierdut răbdarea

Dusan Uhrin rămâne la Dinamo, asigură Răzvan Zăvăleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dusan Uhrin a avut o primă reacţie după meciul CS Mioveni – Dinamo, scor 2-0, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1. Ca urmare a acestui rezultat, gruparea din Ştefan cel Mare nu mai poate evita barajul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a încheiat meciul făcă niciun şut pe spaţiul porţii. Panait (71) şi Sanoh (84) au marcat în poarta „câinilor” şi l-au exasperat pe antrenorul „câinilor”.

Dusan Uhrin, prima reacţie după CS Mioveni – Dinamo 2-0

Am făcut greşeli în fazele fixe şi e incredibil. Am lucrat toată săptămâna şi chiar şi aşa am greşit. Trebuie să muncim, ca să nu fie un dezastru. În a doua repriză ne-am pierdut agresivitatea. Trebuie să muncim mai mult, să alergăm pe teren. Nu putem primi goluri în acest mod!

Trebuie să avem mai multe oportunităţi în atac, nu e suficient aşa. Am vrut să câştigăm. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dacă Irobiso a meritat acel cartonaş roşu o să vorbesc cu el„, a declarat Dusan Uhrin la finalul meciului.

Antrenorul ceh i-a băgat în corzi pe fanii lui Dinamo. Se aşteaptă la o misiune dificilă şi la baraj.

Reclamă

Mă simt normal, la cum am jucat. Nu sunt mulţumit de cum am jucat. Nu este uşor, acum l-am pierdut pe Irobiso, a fost bun în ultimele meciuri. Urmează momente dificile, trebuie să găsim soluţii. Am câştigat un singur meci până acum, nu este suficient.

Vom juca la baraj şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am spus de la început că este dificil la baraj, şansele sunt 50-50%. Sunt echipe bune pe care le putem întâlni. Trebuie să schimb multe lucruri, este imposibil altfel, ţinând cont de ceea ce am văzut„, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Dinamo este, matematic, la baraj

Echipa lui Dusan Uhrin nu mai poate, matematic, să scape de baraj. „Câinii” sunt în cel mai jos punct din întreaga existență a clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, cu 13 puncte, e la 12 lungimi în spatele celor de la CS Mioveni, prima echipă de deasupra locurilor de baraj, cu patru etape rămase de disputat. Conform regulamentului, chiar și dacă echipa lui Uhrin ar egala-o la puncte pe Mioveni, tot ar rămâne pe loc de baraj.

În situația în care, la finalul playoff-ului, două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate și după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform numărului de puncte cu care fiecare dintre echipe a terminat sezonul regulat. Dacă și în această situație egalitatea persistă, departajarea se va efectua potrivit art. 27 din ROAF:

– Numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte;
– golaverajul mai bun în jocurile directe;
– numărul mai mare de goluri marcate în jocurile directe
– golaverajul general mai bun (diferenţa între golurile marcate şi primite în toate jocurile din campionat);
– numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile de campionat„, conform regulamentului.

Aceleaşi reguli se aplică şi în play-out. În fiecare dintre situațiile menționate mai sus, Dinamo e dezavantajată. Astfel, „câinii” nu mai pot, matematic, să prindă locul 12, astfel că vor juca la barajul de menținere în Liga 1.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și