Închide meniul

CS Mioveni – FCSB 1-1. Florin Tănase l-a înfuriat pe Gigi Becali: „Cu siguranţă Keşeru merita să fie în lot!”. Ce a spus despre schimbarea sistemului de joc

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 22:09

CS Mioveni – FCSB 1-1. Florin Tănase l-a înfuriat pe Gigi Becali: „Cu siguranţă Keşeru merita să fie în lot!. Ce a spus despre schimbarea sistemului de joc

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Malcom Edjouma, jucătorul în care Gigi Becali şi-a pus toate speranţele, a marcat primul său gol pentru FCSB. Francezul a deschis scorul în minutul 7. Scorul la pauză a fost stabilit de Ionuţ Balaur, care a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Pe final, Florin Tănase a ratat o ocazie uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, prima reacţie după CS Mioveni – FCSB 1-1

Căpitanul roş-albaştrilor este sigur că lipsa lui Keşeru s-a făcut simţită. Declaraţiile oferite la finalul meciului ar putea să îl înfurie pe patron.

Dezamăgire. Când trebuia să câştigăm şi să punem presiune pe CFR nu am făcut-o. Din păcate ne încurcăm la aceste meciuri cu echipe din subsolul clasamentului. Este păcat pentru munca depusă, ajunsesem aproape de CFR, dar din păcate nu reuşim atunci când e mai important să câştigăm.

Am avut o singură ocazie în repriza a doua. Am jucat cu o echipă care se apără foarte bine, cu siguranţă nu am jucat cum am făcut-o în a doua repriză cu Chindia. N-a mai funcţionat (n.r. schimbarea sistemului de joc în repriza secundă), au fost 14 schimbări dintr-o dată. Trebuie să ne revenim pentru că cu aceste meciuri câştigi campionatul.

Probabil e şi o relaxare aşa, ne credem învingători înainte de meci deşi am discutat că o să avem un meci dificil. Nu am reuşit să jucăm ce trebuie, e clar. Din cauza celor din tribună nu am reuşit noi? Nu, este vina noastră, a tuturor, şi sperăm să câştigăm meciurile care au rămas.

Reclamă

Da, cu siguranţă aveam nevoie de Keşeru. Meciul trecut ne-a ajutat. Părerea mea e că merita să fie în lot„, a declarat Florin Tănase după CS Mioveni – FCSB 1-1.

CS Mioveni a obţinut primul punct din istorie în duelurile cu FCSB. Echipa lui Toni Petrea este la cinci puncte în spatele lui CFR Cluj după remiza cu Mioveni. Echipa lui Dan Petrescu primeşte, în această etapă, vizita Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și