Închide meniul

CS Mioveni – Gaz Metan Mediaș 1-0. Victorie uriașă pentru echipa lui Alexandru Pelici. Se încinge lupta pentru salvare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 19:20

CS Mioveni – Gaz Metan Mediaș 1-0. Victorie uriașă pentru echipa lui Alexandru Pelici. Se încinge lupta pentru salvare

CS Mioveni - Gaz Metan

Valentin Macrea/SPORT PICTURES

CS Mioveni – Gaz Metan Mediaș 1-0

Min 90: Final de meci! CS Mioveni câștigă cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 57: Bogdan Rusu a ratat o lovitură de la 11 metri!

Min 23. Rusu deschide scorul pentru gazde după ce transformă un penalty

Min 1: A început meciul.

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Buziuc, Rusu, Blănaru
Antrenor: Alexandru Pelici

Reclamă

Gaz Metan: Vâlceanu – Horj, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus, Filip – Lixandru, Chamed, Grădinaru – Sarr
Antrenor: Ilie Poenaru

CS Mioveni și Gaz Metan se luptă pentru evitarea retrogradării. Echipa antrenată de Alexandru Pelici este pe locul 14 în Liga 1, cu 13 puncte. De cealaltă parte, medieșenii sunt pe locul 12, cu 15 puncte.

În tur, Gaz Metan s-a impus la limită în fața celor de la CS Mioveni. A fost 1-0 pentru medieșeni, după golul lui Chamed, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și