Închide meniul

CS Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică! Primul transfer făcut pentru salvarea de la retrogradare

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 13 ianuarie 2023, 17:30

CS Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică! Primul transfer făcut pentru salvarea de la retrogradare

Primarul din Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică

CS Mioveni a transferat de la rivala Argeș / Profimedia

CS Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică! „Lanterna roșie” din Liga 1 l-a transferat pe portarul Alexandru Greab de la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum venirea lui Nicolae Dică la Mioveni este doar o chestiune de timp, oficialii clubului încep să aducă jucători noi, cu speranța că se vor putea salva de la retrogradare.

CS Mioveni îi face echipă lui Nicolae Dică! Primul transfer făcut pentru salvarea de la retrogradare

Alexandru Greab este un nume cunoscut în fotbalul românesc. Ajuns la 31 de ani, portarul a oferit siguranță la FC Argeș și a demonstrat că este un fotbalist care greșește foarte rar.

„FC Argeș a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cedarea definitivă a portarului Alexandru Greab. Goalkeeper-ul originar din Bistrița, care în luna mai a acestui an va împlini 31 de ani, a îmbrăcat tricoul alb-violet în 71 de partide, fiind unul dintre jucătorii exponențiali care în sezonul trecut au avut o mare contribuție la calificarea în play-off și semifinalele Cupei României”, a fost comunicatul postat de clubul din Trivale.

„A fost o plăcere să joc pentru FC Argeș. Am petrecut doi ani frumoși la Pitești, cu satisfacții pe plan profesional. Mulțumesc suporterilor, conducerii clubului și colegilor pentru momentele frumoase trăite împreună. Să fim sănătoși și să ne revedem cu bine!”, a declarat Alexandru Greab.

Reclamă

Nicolae Dică va avea o misiune extrem de dificilă la noua sa echipă. CS Mioveni ocupă ultimul loc în Liga 1, cu doar 9 puncte obținute în 21 de etape.

„Are un atu și față de Mourinho!”. Nicolae Dică, așteptat ca o vedetă la noua echipă + Când ar urma să semneze contractul

Nicolae Dică este așteptat ca o vedetă la noua echipă! Nicolae Dică este liber de contract după ce, la începutul lunii noiembrie, s-a despărțit de FCSB.

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că Nicolae Dică încă nu a semnat cu CS Mioveni, acest lucru urmând să se întâmple în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, edilul spune că Nicolae Dică are un atu și față de faimosul Jose Mourinho, deoarece s-a format, ca fotbalist, la CS Mioveni.

„Sunt în discuție cu Dică, dar nu pot să confirm că a semnat sau n-a semnat. Dar, dacă semnează, va face o conferință de presă. Asta vă spun de la colegii mei.

În momentul de față, nu este semnat. Deci, ca să fiu sincer, este posibil ca în această seară să semneze și mâine să facă conferința de presă. Peste 90%, va semna. Asta o știu de la colegii mei, care se ocupă. Am înțeles că a avut anumite condiții, își dorește vreo șase-șapte jucători.

Mai sunt 9 etape, 27 de puncte, dintre care 5 le are acasă. Deci, dacă o luăm matematic, există șanse, dacă echipa câștigă cel puțin 12 puncte în cele 5 meciuri. Echipa de la Mioveni, dacă se salvează, se salvează la meciul de baraj”, a declarat Ion Georgescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ion Georgescu: „Dică are un atu și față de Mourinho!

„Nicolae Dică este la el acasă, este argeșean. Față de orice antrenor, are oleacă mai mult interes, fiind la el acasă și față de rușinea vizavi de argeșeni. Orice antrenor ar veni la Mioveni, nu este cunoscut ca Nicolae Dică.

Eu zic că are un atu în plus față de orice antrenor, inclusiv Mourinho, dacă ar veni la Mioveni. Dacă ne aducem aminte… nu am văzut nicio reacție când ne-a furat la Petrolul, la FC Argeș, la UTA Arad. Deci, echipa de la Mioveni a pierdut șapte puncte cu ajutorul VAR-ului. La noi n-a funcționat VAR-ul. Plătim VAR-ul, dar nu funcționează. Păi, hai să punem șapte puncte lângă nouă…

Discuțiile sunt făcute. Vă pot garanta sută la sută că semnează. Am avut o convorbire cu președintele clubului, pe la ora 9-10, și m-a asigurat că nu se pune problema să ne facem de râs și Dică să nu semneze.

Reclamă

Eu am vorbit cu Dică anul trecut și mi-a spus că o strângere de mână face mai mult decât o semnătură pe hârtie. Probabil că va semna în fața presei, la conferință”, a mai spus Ion Georgescu.

Recomandări
  • CS Mioveni l-a transferat pe Alexandru Greab de la FC Argeș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și