Închide meniul

CS Mioveni – Rapid 0-0. Puncte uriaşe pierdute de Rapid la debutul lui Dan Alexa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2020, 17:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

CS Mioveni – Rapid 0-0. Puncte uriaşe pierdute de Rapid la debutul lui Dan Alexa

Dan Alexa a primit o ofertă uluitoare pentru a face un "blat"

Facebook Rapid

Echipa din Mioveni a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 57, după eliminarea lui Raul Costin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Play-off-ul ligii a doua va avea cinci runde, în care vor fi decise echipele promovate şi reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă.

Vor promova primele două clasate, iar echipa de pe locul 3 va juca un baraj cu formaţia de pe locul 12 din Liga 1.

LIVE SCORE

Min. 90+5: S-a terminat meciul! Mioveni – Rapid 0-0

Min. 57: Raul Costin este eliminat după un fault de la spate!

Reclamă

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: E pauză! Mioveni – Rapid 0-0

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a semnat în urmă cu patru luni, înlocuitorul lui Daniel Pancu nu a apucat încă să stea pe banca giuleştenilor într-un meci oficial. Cu un succes astăzi poate ajunge până pe locul secund.

CS Mioveni – Rapid, în format LIVE SCORE pe antenasport.ro

Trei amicale au jucat giuleştenii pe perioada pandemiei. Au pierdut cu Dinamo (0-1), au remizat cu Astra (2-2) și au învins-o pe Turris Turnu Măgurele (4-1).

"Va fi un duel interesant. Mioveniul este o echipă omogenă, cea mai omogenă echipă dintre toate care suntem în play-off, cu jucători cu experiență, care joacă de foarte mult timp împreună. E o echipă cu jucători care știu să joace meciurile decisive. Cu siguranță va fi un joc greu, un joc interesant, pe care eu sper să îl tranșăm în favoarea noastră. Ne vor lipsi suporterii, dar şi în condiţiile astea trebuie să mergem la Mioveni şi să facem un joc bun.

Rapid are puterea să învingă la Mioveni. Avem și noi jucători buni, jucători care pot să facă diferența. Avem un mix între jucători cu experiență și jucători tineri. Dar e un meci special, pentru că miza este imensă. Diferă foarte mult de ceea ce a fost în campionat. Sunt cinci finale. Fiecare punct va conta enorm. Dezavantaj noi, pentru că jucăm în deplasare, chiar dacă jucăm cu tribunele goale.

Dar am încredere că am lucrat bine în perioada asta și echipa a arătat un plus. Sper și în meciurile oficiale să arătăm că mental suntem bine. Diferă, normal, meciul oficial de cel amical, pentru că este un meci cu miză. Factorul mental poate să fie decisiv", a declarat Dan Alexa într-o conferinţă de presă.
 

Recomandări
  • Raul Costin, eliminat în minutul 57
  • Dan Alexa, la debut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și