Închide meniul

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3 | Bogdan Vătăjelu a izbucnit în lacrimi în direct: ”Îmi e greu să mă uit la imaginile din Ucraina! Am copii, am familie și mă uit cum fug alții din țara lor!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 19:43

Reclamă
CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3 | Bogdan Vătăjelu a izbucnit în lacrimi în direct: ”Îmi e greu să mă uit la imaginile din Ucraina! Am copii, am familie și mă uit cum fug alții din țara lor!”

Bogdan Vătăjelu a izbucnit în lacrimi în direct

Hepta

Bogdan Vătăjelu a izbucnit în lacrimi în direct

”Am marcat primul gol, iar apoi al doilea. Ei s-au relaxat și puteam să mai marcăm. Eu am dat mingea, dar cred că un arbitru se poate gândi să dea. Eu aș zice că n-a fost penalty. Poate altul ar fi dat. Sunt arbitraje destul de corecte. Asta este fața noastră adevărată. Am avut și ghinion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă stăm să ne gândim, eram mult mai sus și altfel se vorbea de noi. Ne place să ne trezim când sunrem puțin jos. De la anul trebuie să fim altfel. Ne putem bate cu orice echipă din România. La campionat, matematic mai sunt șanse, dar e puțin mai greu. Vrem în Europa. Noi jucăm pentru noi.

(n.r. în lacrimi) Eu evit să mă uit pe rețelele de socializare. Îmi e cam greu să mă uit. Am copii, am familie și mă uit cum fug alții din țara lor”, a declarat Bogdan Vătăjelu la finalul meciului.

Jovan Markovic, prima reacție după „dubla” de senzație din CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3

CS Mioveni a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-3, în etapa a 29-a din Liga 1. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf au obținut a cincea victorie la rând și speră din nou la titlu.

Jovan Markovic a făcut show și a reușit o ”dublă” de senzație, în minutele 25 și 34. Rezultatul final a fost stabilit de Ștefan Baiaram, din pasa decisivă a lui Cîmpanu.

Reclamă

Ne bucurăm că am reușit să câștigăm meciul. Mă bucur că am marcat și sper să o țin tot așa. Cele 3 puncte sunt foarte bune pentru noi.

Pot mult mai mult și sper să nu se termine aici (n.r. la 9 goluri marcate). Ne lipsesc foarte mulți jucători, sper să revină, atunci vom fi și mai puternici. Sper ca din noul campionat să nu mai facem aceleași greșeli„, a declarat Jovan Markovic după victoria cu CS Mioveni.

Atacantul oltenilor a vorbit și despre războiul dintre Rusia și Ucraina. „Este un sentiment foarte urât, nu ne așteptam să fie chiar așa. Sperăm să se termine cât mai repede și le urez multă sănătate celor din Ucraina„, a transmis Markovic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și