Închide meniul

CSA, lovitură de la UEFA! Forul European consideră că FCSB este Steaua! „A uimit Europa în 1986”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 11:22

CSA, lovitură de la UEFA! Forul European consideră că FCSB este Steaua! „A uimit Europa în 1986

Profimediaimages

CSA, lovitură de la UEFA! Forul European consideră că FCSB este Steaua!

„Bucureşti este de departe cel mai de succes oraş din fotbalul românesc, atunci când vine vorba de trofeele echipelor de club. Steaua Bucureşti (n.r. – acum FCSB) are de departe cele mai multe trofee interne, iar Dinamo este a doua pe listă, Rapid fiind pe 3. FCSB şi Dinamo au cea mai mare rivalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA, lovitură de la UEFA! Forul European consideră că FCSB este Steaua

FCSB are cel mai prestigios palmares când vine vorba de trofeele externe. FCSB a uimit Europa în 1986 când a bătut Barcelona, în finala de la Sevilla. În finala din 1989, a fost bătută de Milan.

Marius Lăcătuş, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi au fost trei dintre starurile din acea echipă a FCSB-ului. La Dinamo, vorbim de Cosmin Contra sau Bogdan Stelea”, au notat cei de la UEFA în programul pentru Euro 2020, conform contului de Facebook al lui Sergi Lopez.

Gigi Becali nu mai vrea război cu generalii de la CSA Steaua

Victor Piţurcă l-a dat de gol pe Gigi Becali. E bucuros că a scăpat de brandul Steaua. „Cu FCSB face ce vrea. E jucăria lui”, spune Piţurcă. Becali îi va întreba pe fani dacă vor în Ghencea sau pe Arena Naţională.

Reclamă

Becali a pierdut marca Steaua la Tribunal. Nu vrea război cu generalii ca s-o recupereze, spune Piţurcă. „Şi în discuţia pe care am avut-o cu el mi-a spus: ‘Băi, Piţi, eu vorbesc, dar sunt mulţumit de echipa pe care o am eu. Steaua este altceva, echipa e brand mare, nu pot să fac ce vreau eu'”, a spus Piţurcă, pentru AntenaSport.

Fanii echipei lui Becali speră ca FCSB să redevină Steaua. Neşu şi Goian au propus chiar o reunire a celor două echipe. „FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război”, a mai spus Piţurcă.

Piţurcă se întoarce de Steaua din Liga a 3-a, dar numai atunci când va reveni în prima ligă. „E singurul club la care mă voi implica”, spune Piţi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și