Închide meniul

CSA Steaua a încercat să dea lovitura iernii. L-a ofertat pe Raul Rusescu. „I-am spus lui Adi Popa să îl sune”. Roş-albaştrii au recunoscut ce salarii pot plăti: „N-avem buget mare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2022, 10:11 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 18:31

CSA Steaua a încercat să dea lovitura iernii. L-a ofertat pe Raul Rusescu. „I-am spus lui Adi Popa să îl sune. Roş-albaştrii au recunoscut ce salarii pot plăti: „N-avem buget mare!

Raul Rusescu, ofertat de CSA Steaua

Hepta

CSA Steaua l-a ofertat pe Raul Rusescu, atacantul de 33 de ani rămas liber de contract după despărţirea de Academica Clinceni. Daniel Opriţa l-a pus pe Adi Popa să îşi convingă fostul coechipier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a câştigat două titluri, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii cu echipa lui Gigi Becali nu a putut fi convins să îmbrace tricoul grupării din Ghencea. Acesta nu ia în calcul să evolueze în liga secundă.

Raul Rusescu, ofertat de CSA Steaua

Pe Rusescu l-am ofertat, dar nu a vrut să vină. I-am spus lui Adi Popa să îl sune, eram în autocar. Dar Rusescu i-a zis că nu vine, nu vrea la liga a doua„, a declarat Daniel Opriţa pentru playsport.ro.

Antrenorul „militarilor” a ţinut să asigure că CSA nu îşi permite să achite salarii uriaşe, aşa cum s-a zvonit. Acesta a şi dezvăluit care este limita superioară la care se poate ajunge.

Noi nu avem buget mare, chiar găsisem niște jucători foarte buni. Dar ne trebuie liberi de contract și la salariii de 2500 – 3000 de euro pe lună. Am găsit niște jucători excelenți, dar la 7000 salariu, nu ne putem atinge. Eu vreau atacant care să marcheze și multe goluri, să coste și puțin. Brandul ne ajută, dar e foarte greu„, a mai spus Opriţa.

Reclamă

CSA Steaua a încheiat dezastruos anul 2020. A avut numai două victorii în ultimele şapte etape şi riscă să rateze prezenţa în play-off. După 16 etape are cu 14 puncte mai puţin decât liderul Petrolul.

Am renunțat deja la doi. Este vorba de portarul Mario Enache și Gherghiceanu. Cu aceștia am renunțat, dar mai sunt patru de care vrem să ne despărțim. Am fost și sentimental cu unii jucători, cum ar fi Zaharia și Călințaru, care ne-au ajutat la promovarea în Liga a 2-a, am prelungit cu ei că era normal. Băjenaru, am spus, are 38 de ani, face 39, dar noi construim de viitor. Mai ales că nu promovăm, mai bine dăm șanse unor tineri, să vedem ce perspectivă au. Și Murariu este pe listă, au fost jucători importanți, ne-au ajutat de la liga a 4-a, dar au fost și răsplătiți. Toți am câștigat salarii bune, nu am stat degeaba„, a precizat antrenorul roş-albaştrilor.

Citește și:

Gigi Becali, atac frontal la CSA Steaua. „De mine nu le-a convenit!”

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua. Patronul lui FCSB a arătat cu degetul strategia „militarilor” și susține că proiectul lor este sortit eșecului. Latifundiarul din Pipera e de părere că doar modelul său de business poate avea succes în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Să vorbească Talpan și Dîncu, să facă o echipă și să dea bani de la armată, să dea buget de 25 de milioane de euro pe an. De Becali nu le-a convenit, bine, mă, faceți voi!

Să facă Talpan, că el nu e schimbat. Așa am auzit și când s-a înființat CSA Armata Steaua, îi zic așa să nu se supere Talpan. Toate gloriile spuneau că dau ele bani acolo, dar uite că n-a dat nimeni.

În 20 de ani, s-a demonstrat că toți care au intrat în fotbal au dat faliment. Singurii care au rămas în fotbal sunt Becali și Hagi. Dar stai că nici Hagi nu o duce bine acum… Toți au dat faliment. Eu am aplicat strategia de a comanda tot. Eu n-am mers pe mâna lui Ionică, Mitică, Vasilică. La mine nu merge cu specialiștii”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • CSA Steaua, ofertă pentru Raul Rusescu
  • Ce răspuns a dat fostul internaţional român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și