Închide meniul

CSA Steaua – Csikszereda 1-0. Coincidenţă incredibilă! Bogdan Chipirliu e primul jucător care a marcat pe noul Ghencea într-un meci oficial. Victorie uriaşă pentru echipa lui Opriţa

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 22:10 / Actualizat: 4 august 2021, 23:20

CSA Steaua – Csikszereda 1-0. Coincidenţă incredibilă! Bogdan Chipirliu e primul jucător care a marcat pe noul Ghencea într-un meci oficial. Victorie uriaşă pentru echipa lui Opriţa

Echipele CSA Steaua (echipament rosu-albastru) si OFK Belgrad s-au intalnit intr-o partida amicala de fotbal, partida ce a marcat si inaugurarea noii arene din Ghencea, marti, 7 iulie 2021, in Bucuresti.

  • CSA Steaua – Csikszereda 1-0
  • Chipirliu a marcat singurul gol al partidei

CSA Steaua – Csikszereda 1-0

Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii. Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

Reclamă

Min. 90: Final de meci! CSA Steaua a câştigat primul meci oficial pe noul stadion.

Min. 79: GOOOL CSA Steaua! Chipirliu, omul care a dat primul gol din istorie pe noul stadion, este primul jucător care a marcat şi într-un meci oficial.

Reclamă

Min 70: Ocazie uriașă pentru Csikszereda! Un jucator al ciucanilor a reluat spre poartă dintr-un corner, dar mingea a fost respinsă de Călințaru din fața liniei porții

Min. 45: Pauză în Ghencea! Scorul este 0-0

Min. 37: Ocazie pentru CSA Steaua! Zaharia a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat la poartă, dar portarul oaspeților a intervenit bine.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 3: Crainucul a făcut repetate anunțuri ca fanii să nu înceteze scandările rasiste pentru că există pericolul ca CSA Steaua să piardă la masa verde cu 3-0

Min. 1: A început primul meci oficial pe noul stadion Ghencea. Lovitura de start a fost dată de Anamaria Popescu.

Echipele de start

CSA Steaua: Bălbărău – Călințaru, Walace, Bactăr, A. Ilie – Bărbulescu, Șt. Pacionel, Zătreanu – A. Zaharia, Dr. Huiban, Buhăescu
Antrenor: Daniel Oprița

Csikszereda: Gyenge – Apro, Vereguț, Kelemen, Takacs – L. Kovacs, Csuros – Gal, Jebari, Pinter – Krusnauskas
Antrenor: Valentin Suciu

CSA Steaua – Csikszeredava avea loc pe noul stadion din Ghencea. Sunt așteptați mii de suporteri la debutul „militarilor” în Liga 2.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, dar elevii lui Oprița vor să ia cu asalt campionatul. În ultimele 4 meciuri, steliștii au câștigat la scor: 6-0 cu OFK Belgrad, 3-1 cu Astra, 4-0 cu CS Afumați și 3-0 cu Unirea Constanța.

„Pe început de campionat, nu poți să fii chiar la turație maximă, dar vom aborda meciul la victorie și sunt convins că vom câștiga”, a declarat Valentin Bărbulescu, căpitanul „militarilor”, înaintea meciului cu Csikszereda.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB