Închide meniul

CSA Steaua – Csikszereda 1-0. Coincidenţă incredibilă! Bogdan Chipirliu e primul jucător care a marcat pe noul Ghencea într-un meci oficial. Victorie uriaşă pentru echipa lui Opriţa

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 22:10 / Actualizat: 4 august 2021, 23:20

Reclamă
CSA Steaua – Csikszereda 1-0. Coincidenţă incredibilă! Bogdan Chipirliu e primul jucător care a marcat pe noul Ghencea într-un meci oficial. Victorie uriaşă pentru echipa lui Opriţa

Echipele CSA Steaua (echipament rosu-albastru) si OFK Belgrad s-au intalnit intr-o partida amicala de fotbal, partida ce a marcat si inaugurarea noii arene din Ghencea, marti, 7 iulie 2021, in Bucuresti.

CSA Steaua – Csikszereda 1-0

Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii. Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

Min. 90: Final de meci! CSA Steaua a câştigat primul meci oficial pe noul stadion.

Min. 79: GOOOL CSA Steaua! Chipirliu, omul care a dat primul gol din istorie pe noul stadion, este primul jucător care a marcat şi într-un meci oficial.

Reclamă
Reclamă

Min 70: Ocazie uriașă pentru Csikszereda! Un jucator al ciucanilor a reluat spre poartă dintr-un corner, dar mingea a fost respinsă de Călințaru din fața liniei porții

Min. 45: Pauză în Ghencea! Scorul este 0-0

Min. 37: Ocazie pentru CSA Steaua! Zaharia a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat la poartă, dar portarul oaspeților a intervenit bine.

Reclamă

Min. 3: Crainucul a făcut repetate anunțuri ca fanii să nu înceteze scandările rasiste pentru că există pericolul ca CSA Steaua să piardă la masa verde cu 3-0

Min. 1: A început primul meci oficial pe noul stadion Ghencea. Lovitura de start a fost dată de Anamaria Popescu.

Echipele de start

CSA Steaua: Bălbărău – Călințaru, Walace, Bactăr, A. Ilie – Bărbulescu, Șt. Pacionel, Zătreanu – A. Zaharia, Dr. Huiban, Buhăescu
Antrenor: Daniel Oprița

Csikszereda: Gyenge – Apro, Vereguț, Kelemen, Takacs – L. Kovacs, Csuros – Gal, Jebari, Pinter – Krusnauskas
Antrenor: Valentin Suciu

CSA Steaua – Csikszeredava avea loc pe noul stadion din Ghencea. Sunt așteptați mii de suporteri la debutul „militarilor” în Liga 2.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, dar elevii lui Oprița vor să ia cu asalt campionatul. În ultimele 4 meciuri, steliștii au câștigat la scor: 6-0 cu OFK Belgrad, 3-1 cu Astra, 4-0 cu CS Afumați și 3-0 cu Unirea Constanța.

„Pe început de campionat, nu poți să fii chiar la turație maximă, dar vom aborda meciul la victorie și sunt convins că vom câștiga”, a declarat Valentin Bărbulescu, căpitanul „militarilor”, înaintea meciului cu Csikszereda.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și