Închide meniul

CSA Steaua – FCSB continuă şi în afara terenului! Iulian Miu n-are dubii: "Suntem peste ei la fotbal, la suporteri!"

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2021, 13:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
CSA Steaua – FCSB continuă şi în afara terenului! Iulian Miu n-are dubii: "Suntem peste ei la fotbal, la suporteri!"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Iulian Miu, săgeţi către rivalii de la FCSB

Actualul membru din staff-ul administrativ al CSA Steaua nu are dubii când vine vorba de adevărata echipa care este iubită de suporteri. Iulian Miu i-a "înţepat" pe rivali şi a amintit capitolele la care el crede că "militarii" sunt superiori faţă de echipa patronată de Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB! Nu se compară. Văd ce se întâmplă. Mă oprește lumea pe stradă și îmi spune: <<Hai, vă așteptăm în Liga 2 ca să venim pe stadion!>>. Suntem peste ei la fotbal, la suporteri, avem echipament mai frumos și vom promova", a declarat Iulian Miu la LookSport.

CSA Steaua – FCSB II 1-1. Remiză în "Războiul Stelelor". "Militarii" au egalat în minutul 90+2. Scandal în prelungiri şi trei cartonaşe roşii

Un alt episod din războiul CSA – FCSB s-a consumat sâmbătă. De data aceasta pe teren. Duelul din Ghencea s-a încheiat la egalitate, 1-1. Alexandru Buziuc, unul dintre pariurile lui Becali, l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să exulte. Atacantul de 26 de ani a reuşit un voleu de senzaţie, în minutul 73.

''Militarii" au reuşit egalarea cu câteva minute înainte de fluierul final. Călinţaru a centrat cu efect, iar Huiban l-a învins pe Toma Niga.

Tensiunea a atins cote maxime în minutele de prelungire. Soiledis a fost eliminat, după ce Dragoş Nedelcu a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 86. Şi Daniel Opriţa a fost trimis la vestiare în ultimele minute, după un conflict monstru între jucătorii celor două echipe.

Reclamă

În urma acestui rezultat, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și