Închide meniul

Vestea momentului pentru Gigi Becali! FCSB ar putea reveni în Ghencea. Anunțul comandantului CSA: „Bineînțeles că vom respecta legea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 august 2021, 17:26 / Actualizat: 2 august 2021, 19:52

Vestea momentului pentru Gigi Becali! FCSB ar putea reveni în Ghencea. Anunțul comandantului CSA: „Bineînțeles că vom respecta legea

CSA Steaua i-a dat răspunsul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit lui Răzvan Ștefan Bichir, comandant CSA, FCSB poate juca în Ghencea, dacă nu va există nicio piedică legală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali și FCSB ar putea reveni în Ghencea

Clubul Armatei este gata să îngroape securea cu latifundiarul din Pipera, în ciuda reticenței fanilor, ca să scoată bani din închirierea noului stadion.

„A făcut cerere, într-adevar. E analizată la nivelul clubului, analizăm toate portițele legale în care putem acționa. Noi respectăm legea. Amortizarea cheltuielilor nu intră dacă joacă domnul Becali sau nu. Aici nu e vorba de o echipă, de un om.

E vorba de o investiție publică pe care noi o căutăm să o amortizăm prin acțiuni sportive cât și culturale. Suporterii lui CSA care nu vor ca FCSB să joace în Ghencea cred că-și doresc ce e mai bine pentru club. Vom ține cont și de părerea acetora.

Cel mai bine ca Steaua să poată promova și ca acel stadion să fie rentabil. Eu aș fi pentru respectarea legii! Și dacă legea îi dă voie domnului Becali să joace acolo, dacă legea îi dă voie, bineînțeles că vom respecta legea”, a spus Răzvan Ștefan Bichir.

Reclamă

FCSB insistă pentru revenirea în Ghencea. Anunțul lui Gigi Becali

Becali a făcut cerere pentru Ghencea și a anunțat că așteaptă un răspuns de la Armată. Finanțatorul FCSB susține că echipa sa nu va putea evolua pe ”Arcul de Triumf”, dar a stabilit anumite condiţii în care echipa lui se va „muta” pe noul stadion Steaua.

”Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la” sud” vor și ei, o să jucăm și acolo. Am făcut cerere și aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion. Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?

Ai stadion de 100 de milioane. Acum dacă ți l-a dat, administrează-l să scoți banii. Nu să joci tu fotbal amator pe stadion de 100 de milioane, că înnebunește lumea. Ne facem de râs”, spunea Becali acum câteva săptămâni pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul Steaua

  • Cost construcţie: 64 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Vestiare pentru sportivi
  • Spaţii tehnice şi pentru birouri
  • Spații VIP
  • Sală de forță și de recuperare
  • Punct medical de prim ajutor
  • Magazine
  • Restaurante
  • Sala de conferință
  • Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și