Închide meniul

CSA Steaua – Petrolul 2-1 | Daniel Oprița, prima reacție după ce a câștigat derby-ul din Liga 2. Ce spune despre șansele roș-albaștrilor de a promova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 17:06

CSA Steaua – Petrolul 2-1 | Daniel Oprița, prima reacție după ce a câștigat derby-ul din Liga 2. Ce spune despre șansele roș-albaștrilor de a promova

Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon

Daniel Opriţa, după un meci pentru CSA Steaua / Hepta

CSA Steaua a învins-o pe Petrolul, scor 2-1, în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2. Meciul din Ghencea s-a jucat în fața a aproape 8000 de suporteri, galeriile celor două echipe reușind să facă spectacol în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Militarii” au câștigat împotriva liderului după ce au revenit de la 0-1, prin „dubla” lui Chipirliu (57, 69). Diarra a marcat golul „lupilor galbeni”, în minutul 10.

Ce a declarat Daniel Oprița după CSA Steaua – Petrolul 2-1

Imediat după fluierul final, Daniel Oprița s-a bucurat în fața ultrașilor din peluză și chiar s-a îmbrățișat cu câțiva fani. Roș-albaștrii încearcă să obțină la TAS dreptul de a promova în Liga 1.

Ne așteaptam să avem un meci greu, am jucat cu liderul. Sunt foarte bucuros că am reușit să revenim după ce am fost conduși la pauză. În prima repriză am intrat timorați, miza jocului și-a pus amprenta. Astea sunt meciurile adevărate pe care trebuie să le câștigi. Le-am zis jucătorilor că nu trebuie să fim învinși cu Petrolul pe stadionul nostru. E o victorie meritată. Îi felicit pe jucători și pe publicul care ne-a împins de la spate.

Așteptam să vină și la celalalte meciuri, sunt foarte importanți pentru noi, pentru echipă, să facă o atmosferă frumoasă. Îi vrem alături de noi la toate meciurile.

Reclamă

Lupta s-a strâns, nici cei de la Petrolul nu mai sunt așa siguri de locul 1. Se joacă până la final, orice se poate întâmpla. Noi jucăm până la final și vedem ce se va întâmpla (n.r. dacă vor primi dreptul de a promova). Nu ar trebui să ne intereseze (n.r. atmosfera incertă)„, a declarat Daniel Oprița.

Chipirliu a ajuns la 13 goluri stagionale și a fost desemnat MVP-ul partidei de pe Stadionul Steaua.

Bogdan Chipirliu: „Ne-am dori să jucăm tot timpul într-o astfel de atmosferă

Sunt omul meciului și sunt foarte fericit că am reușit să revenim de la 1-0. În tur am avut 2-3 ocazii foarte mari și ne-au bătut ei. Din punctul meu de vedere nu știu dacă au avut 2 ocazii astăzi, noi am dominat. Suntem fericiți că am bătut echipa de pe primul loc și că i-am văzut pe acești suporteri minunați. Ne-am dori să jucăm tot timpul într-o astfel de atmosferă, îți dă și o altă motivație„, a precizat Bogdan Chipirliu după CSA Steaua – Petrolul 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

O să jucăm la fel cu toți și o să încercăm să-i batem pe toți, chiar dacă nu avem drept de promovare. Atmosfera a fost foarte frumoasă… frumoasă tare de tot. Dacă rezultatele vor fi bune, vor fi și mai mulți suporteri. Dacă noi nu reușim să promovăm, ne dorim să o facă Petrolul, ca la anul să scăpăm de un adversar puternic„, a declarat și Vasile Buhăescu.

Clasamentul play-off-ului, potrivit news.ro: 1. Petrolul – 50 de puncte, 2. Hermannstadt – 47, 3. Universitatea Cluj – 43, 4. CSA Steaua – 41, 5. Concordia – 37, 6. Unirea Slobozia – 33.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și