Închide meniul

CSA Steaua – Şelimbăr 0-0 | „Am jucat fotbal în repriza a doua!” Daniel Opriţa l-a scos din sărite pe Ion Crăciunescu: „Băi, băiatule!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 21:46

CSA Steaua – Şelimbăr 0-0 | „Am jucat fotbal în repriza a doua! Daniel Opriţa l-a scos din sărite pe Ion Crăciunescu: „Băi, băiatule!

Daniel Opriţa, după CSA Steaua - Poli Iaşi 2-1

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

La finalul partidei, Daniel Opriţa s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei sale din repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem probleme împotriva echipelor în fața cărora pornim ca favoriți. Azi am pierdut două puncte în prima repriză, am încercat la pauză să-i trezesc, și au intrat altfel apoi. Nimeni nu se dă la o parte cu noi. În a doua repriză am avut și ghinion, am ratat câteva ocazii foarte mari. Văd că se întâmplă să ratăm, deși n-ar trebui.

În prima repriză am jucat într-un ritm bătrânesc, toți cu mingea la picior. Au avut și noroc ei, putea să fie 3-0 pentru noi după repriza secundă, au recunoscut și ei. Trebuie să ne obișnuim cu ritmul din Liga 2, mulți au jucat acum doi ani în Liga 4, apoi în Liga 3. Nu e o tragedie. E bine că am jucat fotbal în repriza a doua. Ei au dat numai minge lungă, iar noi am recuperat-o imediat”, a spus Daniel Oprița.

Daniel Opriţa, „taxat” de Ion Crăciunescu

Declaraţia dată de Daniel Opriţa l-a enervat pe Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru român i-a transmis un mesaj ferm antrenorului de la CSA Steaua.

Eu țin la Oprița, dar nu sunt de acord cu ce a declarat. Băi, băiatule, jocul are două reprize! Cum să fii mulțumit de repriza a doua, când tu n-ai avut nicio ocazie în prima?!”, a fost replica lui Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și