Închide meniul

CSA Steaua și-a învățat lecția! „Militarii” au pregătit o prezentare spectaculoasă a noului echipament

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 17:36

CSA Steaua și-a învățat lecția! „Militarii au pregătit o prezentare spectaculoasă a noului echipament

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Tricourile steliștilor sunt produse de marca Adidas. Cu Adidas pe piept, Steaua a realizat cele mai mari performanțe din istorie, la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua și-a prezentat iar echipamentul pentru Liga 2

„Militarii” au pregătit și un videoclip spectaculos de prezentare a noilor echipamente de joc.

„Realuarea colaborării cu Adidas sperăm să aducă echipa în fruntea fotbalului românesc și nu numai„, a declarat Bogdan Marinescu, manager-ul echipei de fotbal a CSA.

„Un echipament de care știm toți că l-a purtat generația Stelei în 1986, când au câștigat Cupa Campionilor Europeni. Sper să ne poarte noroc și să avem evoluții din ce în ce mai bune în el”, a spus și Vali Bărbulescu, căpitanul Stelei.

CSA Steaua va purta noul echipament în următorul meci din Liga 2, programat duminică, 29 august, împotriva celor de la Ripensia Timișoara.

Reclamă

CSA Steaua, desființată de fani după ce și-a prezentat echipamentul

Steliștii au prezentat noul echipament încă din urmă cu o săptămână și au stârnit furia suporterilor. „Militarii” s-au rezumat la o simplă fotografie cu tricoul așezat pe un umeraș, făra sigla clubului sau sponsori.

„De ce spunem mereu că nu există un departament de marketing și comunicare la Steaua? Nicăieri și NICIODATĂ nu am văzut un echipament prezentat într-o poză atât de banală, fără logo-ul echipei și fără sponsori.

Reclamă 4 / 0/3

Nu înțelegem graba de a fi prezentat în acest mod, având în vedere că va mai dura până când el va ajunge și va fi și branduit. Marketing în anul 2021 la cel mai mare club din România?!”, a fost mesajul transmis de Asociația Steliștilor 1947, organizația non-profit care susține gruparea din Ghencea.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și