Închide meniul

CSU Craiova – FCU Craiova | Ironie maximă în tribune! Ce bannere au afişat ultraşii celor două rivale: „Obrajii arşi de soare şi pământul de sub unghii nu trebuie să se vadă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 februarie 2022, 20:50 / Actualizat: 30 martie 2023, 18:10

CSU Craiova – FCU Craiova | Ironie maximă în tribune! Ce bannere au afişat ultraşii celor două rivale: „Obrajii arşi de soare şi pământul de sub unghii nu trebuie să se vadă!

CSU Craiova - FCU Craiova. Bannere ironice în tribune

  • CSU Craiova – FCU Craiova. Bannerele afişate de ultraşii celor două rivale
  • „Bătălia Olteniei” a început fulminant, cu show+uri pirotehnice puse

 

CSU Craiova – FCU Craiova | Ironie maximă în tribune! „Bătălia Olteniei” a început fulminant, cu show-uri pirotehnice puse în scenă de ambele galerii. De la derby-ul de pe „Ion Oblemenco” n-au lipsit nici bannerele ironice dintre suporterii lui CSU şi cei de la FCU.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSU Craiova – FCU Craiova | Ironie maximă în tribune! Bannerele ironice afişate de ultraşii celor două rivale

Printre mesajele afişate de fanii oaspeţilor se numără: „Livin’ la vida moca”, „Los Platanos din Parcul cu Platani erau mai ultra ca voi şi nu cereau nici bani”, „Aveţi lexic de canal doar cu papuci, porc şi cal”, „”

Reclamă

Reclamă

De cealalată parte, ultraşii CSU au replicat cu bannerele: „V-a demascat botoxatu’ că sunteţi asistaţi, familia Mititelu vă plăteşte să-i cântaţi” şi „Tot în negru, tot mascaţi, doar aşa umblaţi pe stradă. Obrajii arşi de soare şi pământul de sub unghii sau greierii din călcâie… nu trebuie să se vadă!”

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

CSU Craiova – FCU Craiova. „Bătălia Olteniei”, întreruptă minute de bune de torţe, fumigene şi artificii

Fanii olteni au pus în scenă un adevărat spectacol pirotehnic pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar meciul a fost întrerupt minute bune.

Mai întâi, în minutul 5, suporterii oaspeţilor de la FCU au aprins mai multe torţe şi fumigene, apoi le-au aruncat în teren. Arbitrul central Marcel Bîrsan a fost nevoit să întrerupă partida timp de două minute.

N-a durat mult până când a început din nou show-ul la Craiova. În minutul 10, a venit rândul ultraşilor de la CSU să creeze o atmosferă asemănătoare celei întâlnite de Revelion. Pe lângă obişnuitele torţe şi fumigene, aceştia au dat drumul şi la artificii. Așa au produs o atmosferă electrizantă, demnă de cea din America de Sud.

Duelul s-a reluat după aproximativ 6 minute, după ce spectacolul pirotehnic a luat sfârşit.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia
Echipa naţională • 21 mart., 22:03
Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia: „E un figurant care se dă bunicul meu”! Reacţia lui Puşcaş
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”