Închide meniul

"Cu banii împrumutaţi de mine s-a luat licenţa". Rednic pune tunurile pe Negoiţă şi Prunea. Ce spune despre revenirea la Dinamo

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 19 noiembrie 2020, 13:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

"Cu banii împrumutaţi de mine s-a luat licenţa". Rednic pune tunurile pe Negoiţă şi Prunea. Ce spune despre revenirea la Dinamo

profimediaimages

Mircea Rednic a găsit vinovaţii pentru dezastrul de la Dinamo

Mircea Rednic spune că e dispus să ajute la salvarea lui Dinamo, care se confruntă cu mari probleme financiare. Unii dintre suporteri şi-au pus speranţa în revenirea "Puriului".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: "Eu sunt dispus să ajut"

"Nu am vorbit cu nimeni. Eu am fost acolo, cu banii împrumutați de mine s-a luat licența. Am adus jucători gratis pe salarii mici. Proiectul pe care am vrut să-l pun în aplicare nu s-a mai aplicat. 

Cei care m-au dat afară să răspundă acum. Eu să vin să scot castanele? Eu sunt dispus să ajut, de aia mă doare. Toți sunt dinamoviști, când e vorba de bani dispar toți", a spus Rednic la Digi Sport.

Mircea Rednic spune că Florin Prunea "doar dădea din gură la Dinamo"

Mircea Rednic l-a taxat pe fostul acţionar majoritar, Ionuţ Negoiţă, cel care a cedat echipa unui fond de investiţii din Spania, dar nu l-a uitat nici pe fostul preşedinte al lui Dinamo, Florin Prunea. Cei doi au fost rivali şi în instanţă, unde Prunea a scăpat de plata a 700.000 de euro pentru calomnie.

"De un an de zile ai fost președinte la Dinamo, nu ai adus un ban. El doar dădea din gură. Ai spus că îți dai demisia? Acum vrea banii!", a declarat Rednic.

Reclamă

"Nu au fost fraieri, au semnat pe doi ani!"

Fostul antrenor din Ştefan cel Mare nu înţelege cum au primit salarii atât de mari jucătorii aduşi în mandatul lui Contra, pe care îl consideră printre responsabilii pentru situaţia în care a ajuns Dinamo: penultima în clasament, fără victorie şi cu fotbaliştii străini dornici să plece.

"În afară de datorii, acum se mai adaugă 5-6 milioane. Cum poți să aduci jucători pe salarii de 30.000 (n.r. de euro pe lună)? Pe ce te bazezi?

Cine să vină acum? Uitați-vă deja jucătorii își depun memorii. Vor fi liberi de contract și își vor cere salariile. Nu au fost fraieri, au semnat pe doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, conducerea veche nu aveam nicio legătură pentru că am plecat cum am plecat. Cu cei noi nu am discutat. Contra trebuie să o scoată la capăt. Domne', jucători de valoare… dar noi nu vedem nici rezultate nici în joc. Să dăm vina pe jucători? Acum de ce se plânge? Și antrenorul trebuie să arate responsabilitate", a mai spus Rednic.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și