Închide meniul

Cu cât îl plăteşte Gigi Becali pe Helmut Duckadam. Suma infimă pe care o primeşte "Eroul de la Sevilla"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 12:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Cu cât îl plăteşte Gigi Becali pe Helmut Duckadam. Suma infimă pe care o primeşte "Eroul de la Sevilla"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali i-a tăiat salariul lui Helmut Duckadam

Bumbescu face parte din proiectul CSA Steaua, în timp ce Duckadam este președinte de imagine la FCSB. Recent, Bumbescu s-a legat de ”eroul de la Sevilla” pentru că ar primi bani de la Gigi Becali ca să aducă acuze la adresa Stelei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam îi răspunde lui Bumbesc: ”Să știe toată lumea”

Helmut Duckadam a ținut să lămurească cât primește de la Gigi Becali și de la Ministerul de Interne.

”Vă dați seama că Adi (n.r. Bumbescu) rămâne în continuare prietenul meu și nu trebuie să ne certăm prin presă. Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată.

Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale.

Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, a declarat Duckadam, pentru ProSport.

Reclamă

Helmuth Duckadam: ”Eu consider că FCSB este Steaua”

Duckadam a mai spus că el nu este plătit pentru a se lua de proiectul celor de CSA, ci pur și simplu crede că FCSB este adevărata Steaua.

”Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și vezi Doamne doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Nu este adevărat! Eu consider și cu bani, dar și fără bani că FCSB este continuatoarea generației Steaua 86. O echipă făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becalia a salvat Steaua de la faliment?

Eu sunt convins că foarte mulți oameni consideră că eu câștig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78 la sută, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Încerc să îi fac imgine Stelei cât pot eu de bine. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali, iar mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”, a mai spus Duckadam, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Duckadam este în conflict cu Bumbescu
  • Fostul portar și-a dezvăluit salariul de la FCSB
  • Duckadam crede că FCSB este adevărata Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și