Închide meniul

„Cu mine nu îi mai merge!” Reacţia lui Gigi Becali, după ce Valeriu Iftime a anunţat că Ongenda costă cel puţin un milion de euro: „Îmi vine să râd!” Adevărul despre negocierile pentru starul de la Botoşani

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 23:59 / Actualizat: 25 august 2021, 3:04

„Cu mine nu îi mai merge! Reacţia lui Gigi Becali, după ce Valeriu Iftime a anunţat că Ongenda costă cel puţin un milion de euro: „Îmi vine să râd! Adevărul despre negocierile pentru starul de la Botoşani

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat din transferul lui Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali, răspuns pentru Valeriu Iftime
  • Hervbin Ongenda, evaluat la un milion de euro 

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce Iftime a anunţat preţul lui Hervin Ongenda. Patronul FCSB a lăsat să se înţeleagă că nu e dispus să îi satisfacă pretenţiile financiare lui Iftime şi a dezvăluit cum au decurs negocierile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali a spus că a oferit 150.000 de euro, aceeaşi sumă pe care a pus-o la bătaie şi Universitatea Craiova pentru mijlocaşul francez.

Gigi Becali i-a răspuns lui Valeriu Iftime

Iftime l-a vândut în Italia pe Ongenda cu 150.000 de euro, la Chievo, ăia l-au lăsat liber și au avut și probleme cu italienii la bani, s-au dus la Comisii, la UEFA. S-a întors gratis la Botoșani pe urmă.

Reclamă

Eu i-am oferit 100.000 de euro prima dată. Apoi, el mi-a spus că îi dă Craiova 150.000, și am mărit și eu oferta, tot la 150.000. Așa face el, licitații. Dar cu mine nu îi mai merge! Vrea un milion? Îmi vine să râd. Oricum, eu nu mai decid ce jucători vin la noi. Edi îmi spune ce vrea, și eu îi aduc. Dacă pot, bineînțeles”, a declarat Becali pentru gsp.ro.

Pe lângă cele două oferte din Liga 1, Botoşani a primit o ofertă şi din străinătate pentru Ongenda.

Reclamă

„Sub un milion nu pleacă. Mai e și un intermediar, care a venit să ne ceară acceptul, dacă-l dăm pe un milion de euro și își dă acceptul și jucătorul… Dar nu o iau în calcul, nu mi se pare serioasă. Ongenda, dacă mă ascultă, dacă rămâne aici și face ce trebuie până la iarnă, va ajunge să câștige un milion de euro pe an. Ăsta trebuie să fie targetul lui, la ce valoare are”, a spus Iftime pentru sursa citată.

Ongenda, crescut de PSG

Ongenda a crescut la juniorii lui PSG. El a jucat timp de cinci ani pentru parizieni. A adunat 11 meciuri şi 1 gol, în Ligue 1, pentru prima echipă a lui PSG. A mai trecut pe la Bastia, Zwolle şi Murcia, înainte să semneze cu Botoşani în 2018. A lipsit de la gruparea din Moldova pentru o scurtă experienţă la Chievo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”