Închide meniul

Culio, aproape de o revenire de senzație la CFR Cluj. Anunțul făcut de oficialii campioanei

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2020, 13:24

Culio, aproape de o revenire de senzație la CFR Cluj. Anunțul făcut de oficialii campioanei

Culio a revenit la CFR Cluj

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Culio s-a transferat în țara sa natală, Argentina, la Quilmes Atletico, în liga secundă, însă ar dori să se întoarcă în România și să se retragă de la CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mara a spus că argentinianul are șanse mari să revină la CFR Cluj.

"Culio e un jucător pe care şi Dan, şi noi toţi îl dorim să vină, încă se discută, am discutat cu el şi i-am spus că îl dorim înapoi şi poate din vară dacă va reuşi, să vină să joace pentru noi să îşi încheie cariera", a spus Bogdan Mara la Telekom Sport.

Camora a anunțat revenirea lui Culio la CFR Cluj

Culio a plecat în iarnă de la CFR Cluj, motivând că vrea să fie aproape de familie. Campioana chiar i-a organizat un meci de retragere la partida cu Astra. În Argentina, Culio s-a întors să joace la Quilmes Atletico, în liga secundă.

Am vorbit cu el. Vrea, dar să vedem cu această situaţie. Le-a fost dor de Cluj, şi familiei lui i-a plăcut foarte mult Clujul. Copiii lui erau la şcoală unde e şi copilul meu. Dacă vine, normal că e bine venit. E un jucător foarte mare pentru echipa noastră şi îl aşteptăm cu braţele deschise”, spunea Camora în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și