Închide meniul

Cum a reacționat Daniel Oprița, după derapajul macabru al ultrașilor lui CSA Steaua la adresa lui Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 23:05 / Actualizat: 5 august 2021, 8:34

Cum a reacționat Daniel Oprița, după derapajul macabru al ultrașilor lui CSA Steaua la adresa lui Gigi Becali

Reacția lui Daniel Oprița după derapajul fanilor

Mediafax Foto / George Filip via hepta

În timpul meciului cu Csikszereda, primul oficial pentru CSA Steaua pe noua arena din Ghencea, ultrașii au au afișat zeci de bannere. Unul dintre mesajele fanilor a dus războiul cu Gigi Becali la un alt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii „militarilor” au afișat o cruce neagră, pe care era trecut numele patronului Gigi Becali, dar și al echipei sale, FC FCSB SA, scrie sport.ro.

Reacția lui Daniel Oprița după derapajul ultrașilor lui CSA Steaua la adresa lui Gigi Becali

Oprița a refuzat să comenteze situația creată de fanii CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” a subliniat că discută doar despre meci, nu și despre ce se întâmplă în tribune.

„Eu am fost atent la meci, nu am auzit ce s-a întâmplat în tribune. Nu vreau să vorbesc despre asta (nr – bannerul cu crucea), vorbesc doar despre meci”, a spus Daniel Opriță, după CSA Steaua – Csikszereda 1-0.

Fanii steliști i-au țintuit și pe cei de la Csikszereda. Scandările anti-maghiare s-au auzit pe toată durata partidei. Crainicul arenei a făcut mai multe apeluri disperate, dar fără succes.

Reclamă

CSA Steaua – Csikszereda 1-0

CSA Steaua a câştigat primul meci oficial jucat pe noul stadion din Ghencea. Bogdan Chipirliu a marcat singurul gol al partidei. Tot Chipirliu a fost primul jucător care a marcat pe noul stadion, la meciul de deschidere cu OFK Belgrad.

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii.

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

„Suporterii sunt dornici de o astfel de atmosferă. Eu vreau să-i felicit pentru că au fost momente nu prea bune pentru noi în timpul meciului. Vreau să-i felicit pe Csikszereda.

Sunt mulțumit de atitudine. Am jucători cu caracter. Astăzi am câștigat prin atitudine, dăruire și susținerea fanilor. Sper să-i facem să vină la echipă”, a mai spus Daniel Oprița.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

Recomandări
  • CSA Steaua – Csikszereda 1-0
  • Reacția lui Daniel Oprița

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și