Închide meniul
NEWS ALERT

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu CS Mioveni, după apariția altor două cazuri de Covid-19. Cine poate intra în primul „11”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 12:29

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu CS Mioveni, după apariția altor două cazuri de Covid-19. Cine poate intra în primul „11

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

AS.ro a anunțat, sâmbătă, în ziua meciului FCSB – CS Mioveni, că Valentin Crețu și Valentin Gheorghe au fost și ei testați pozitiv cu Covid-19. În total, numărul absenților se ridică la 14, dacă îl includem pe listă și pe Octavian Popescu, incert după ultima accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni

Atât Crețu, cât și Gheorghe, aveau șanse mari să fie titulari în partida cu Mioveni. Din informațiile as.ro, locul lor ar putea să fie luat de Denis Haruț și Andrei Dumiter. Cea mai importantă veste pentru Edi Iordănescu a fost revenirea „terminatorului” Florin Tănase.

Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – Ianis Stoica, Keșeru, Dumiter

Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au mai fost testați pozitiv până acum. De asemenea, Budescu și Șut, care au prezentat simptome specifice bolii, au fost plasați preventiv în izolare.

Pe lângă cei infectați cu Covid-19, FCSB are și patru jucători accidentați. Este vorba despre Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu. Accidentat și el în ultima vreme, Tavi Popescu ar putea apărea la meciul cu Mioveni, dar situația lui este incertă.

Reclamă

FCSB , fără Edi Iordănescu

Pe lângă indisponibilitățile din rândul fotbaliștilor, de la FCSB vor lipsi și patru membri din staff-ul tehnic, dar și antrenorul Edi Iordănescu. Conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert.

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au bifat patru victorii la rând în campionat înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale. După CS Mioveni, vicecampioana va juca cu Farul, FC Argeș și FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și