Închide meniul

"Cum mă simt fără Dinamo?" Răspunsul fără echivoc oferit de Ionuţ Negoiţă. Motivul pentru care spaniolii au rămas dezamăgiţi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2020, 7:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

"Cum mă simt fără Dinamo?" Răspunsul fără echivoc oferit de Ionuţ Negoiţă. Motivul pentru care spaniolii au rămas dezamăgiţi

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă, reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Spaniolii au planuri mari la gruparea care a scăpat de retrogradare doar după ce s-a luat decizia creştenii numărului de echipe din Liga 1. Totuşi, oamenii de afaceri sunt nemulţumiţi de starea în care se prezintă arena din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă răsuflă uşurat după ce a finalizat negocierile cu Pablo Cortacero

"Negocierile au fost de lungă durată, cred că avem luni bune de când suntem în discuţii. Cum mă simt fără Dinamo? Într-adevar era o responsabilitate mare, pe care până la un punct am dus-o cu plăcere. De la un punct încolo începusem să…era prea mult. 

Mă bucur că am reuşit să cedez clubul şi la cineva cu şanse să facă o treabă bună. Eu sunt convins că au intenţii serioase. Respectivii nu fusesera niciodată în România şi pe baza unor discuţii şi oarecum pe încredere au trimis 300.000 de euro, ceea ce nu e o sumă mică. Faţă de alţii, care nu erau dispuşi nici cu 1.000 de euro să rişte. 

Ştiu că vor să facă o treabă bună, să aducă jucători buni, bine plătiţi, de ce nu şi antrenor. Şi-ar dori să joace pe un stadion cum trebuie, în niciun caz pe Dinamo. Au rămas foarte dezamăgiţi de modul în care arată arena", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru sportro.

Spaniolii au luat deja primele decizii de la preluarea clubului. Ionel Dănciulescu a fost înlocuit cu Rufo Collado. Şi Gigi Mulţescu are zilele numărate pe banca lui Dinamo.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și