Închide meniul

Cum poate pierde Gigi Becali 1.5 milioane de euro din transferul lui Olimpiu Moruţan. Clauza din contractul mijlocaşului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 17:21

Cum poate pierde Gigi Becali 1.5 milioane de euro din transferul lui Olimpiu Moruţan. Clauza din contractul mijlocaşului

Cum poate pierde Gigi Becali 1.5 milioane de euro din transferul lui Olimpiu Moruţan

Hepta

Astfel, jucătorul cotat la 2.8 milioane de euro trebuie să adune 10 meciuri în acest sezon pentru ca Becali să primească întreaga sumă. Mai mult, echipa trebuie să ajungă în grupele Europa League sau Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clauza din contractul lui Olimpiu Moruţan cu Galatasaray

„Adică calificare Europa League sau Champions League și trebuie să joace 10 meciuri. Normal, dacă nu joacă 10 meciuri trebuie să-i dau banii înapoi, nu?

Eu aveam deja 7 milioane ofertă pentru el. Am fost încăpățânat și am cerut 10, dar dacă a jucat slab alea trei meciuri, vă dați seama. Am cedat și am ajuns la 5,7 milioane. M-am enervat și gata. M-am supărat și d-aia l-am și dat”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali nu rămâne cu toţi banii după transferul lui Olimpiu Moruţan

Gigi Becali nu rămâne cu toţi banii după transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. O parte din suma pe care o va primi de la turci va ajunge în conturile lui FC Botoşani.

Valeriu Iftime a păstrat 9 procente din drepturile federative ale mijlocaşului de 22 de ani. Decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. FCSB va primi, de la Galatasaray, nu mai puţin de 5.7 milioane de euro. În condiţiile date, 510.000 de euro vor ajunge la FC Botoşani.

Reclamă

Patronul moldovenilor putea primi chiar şi mai mulţi bani, dacă ar fi acceptat oferta primită la începutul lunii de la Gigi Becali. 700.000 de euro i-a oferit latifundiarul din Pipera, dar Iftime a refuzat. Spera ca Moruţan să plece pentru o sumă mult mai mare în Turcia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și