Închide meniul

Cum se simte Florin Tănase după ce a fost anunţat că rămâne la FCSB. „A fost plimbat prin toată Europa şi Orientul Mijlociu”. Ce se întâmplă cu căpitanul vicecampioanei

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2022, 16:54

Cum se simte Florin Tănase după ce a fost anunţat că rămâne la FCSB. „A fost plimbat prin toată Europa şi Orientul Mijlociu. Ce se întâmplă cu căpitanul vicecampioanei

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

  • Florin Tănase rămâne la FCSB
  • Cum a reacţionat Toni Petrea

Antrenorul roş-albaştrilor era sigur că nu va rămâne fără golgheter. 9 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Tănase în această ediţie de campionat. Atacantul de 27 de ani are o cotă de piaţă de 5.5 milioane de euro, dar ar putea să fie transferat în schimbul unei sume mult mai mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: „Florin Tănase e liniştit. Se pregăteşte foarte bine!”

Ne-am obişnuit cu discuţiile astea vis a vis de Tase că va pleca, că are oferte de câţiva ani. Este important, e căpitanul echipei, e liderul echipei, golgheterul echipei. Are toate premisele unui jucător care să fie lider. Faptul că nu a plecat pe mine mă bucură, ne putem folosi de el în continuare, să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit până acum… prin Emirate, prin Europa, cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu.

E liniştit, e ok, se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul acesta, să ajute echipa cât mai mult„, a declarat Toni Petrea pentru contul oficial de Facebook al lui FCSB.

Reclamă

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Florin Tănase: „Nu mai pot să-l ţin”

Patronul lui FCSB şi-ar dori ca Tănase să nu plece, dar recunoaşte că este pregătit şi să rămână fără golgheter. Cine bagă trei milioane de euro în conturile clubului îl poate achiziţiona imediat pe Tănase.

Reclamă

Eu nu l-aş da pe Florin Tănase. E piesa principală la echipa mea. Ţine echipa, dar nu pot să-l ţin. Dacă bagă cineva 3 milioane în cont el pleacă. Dumnezeu mi-a ajutat că nu a plecat”, a dezvăluit Gigi Becali, conform digisport.ro. Cei de la Al Nasr Dubai păreau singurii care pot şi sunt dispuşi să achite clauza de rezilere a lui Florin Tănase, dar se pare că transferul acestuia la arabi a intrat, în acest moment, în impas.

Citește și:

Arabii de la Al Nasr Dubai l-ai ademenit pe jucătorul lui FCSB cu un salariu fabulos. Este vorba despre 960.000 de euro pe sezon, de trei ori mai mult decât primeşte acum Tănase la FCSB. Chiar dacă banii sunt importanţă, Helmut Duckadam îl avertizează pe Florin Tănase.

„În cazul în care va pleca în ţările arabe, sfatul meu pentru Florin Tănase este să stea acolo acolo mai mult, pentru a face bani pentru el şi familia lui. E o şansă foarte bună din punct de vedere financiar de a se realiza. Fotbalistic vorbind, eu cred că se va impune destul de uşor. Este un jucător care se potriveşte stilului arab.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că înainte de plecare ar trebui să se documenteze puţin privind obiceiurile locului, partea religioasă, chestiuni care ţin de viaţa de zi cu zi acolo, pentru că este o altă lume. Dar, nu-mi fac probleme pentru el din acest punct de vedere. Sunt convins că se va acomoda destul de repede”, a declarat Helmuth Duckadam.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu