Închide meniul

Curg ofertele de lux pentru jucătorii lui Gigi Becali. 7 milioane de euro pentru un om-cheie de la FCSB. Cât vrea finanţatorul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 5:30

Curg ofertele de lux pentru jucătorii lui Gigi Becali. 7 milioane de euro pentru un om-cheie de la FCSB. Cât vrea finanţatorul

Hepta

Gigi Becali are oferte pentru mai mulţi jucători

Jurnalistul Vali Moraru a anunţat că mijlocaşul de 22 de ani are o ofertă de 7 milioane de euro. Gigi Becali nu a acceptat-o încă, dar suma pe care o cere nu este mult mai mare. Transferul s-ar putea face pentru 8 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-a întrebat cineva ieri de Olaru, am spus că nu îl vând, că nu ştiu ce preţ are. Dacă îmi dă 10 milioane de euro, îl vând pe loc", a spus Becali, în vara anului trecut. 

Gigi Becali face profit uriaş de pe urma lui Darius Olaru

Dacă Olaru va pleca de la FCSB, atunci Becali ar face un profit uriaş după numai un an de la venirea jucătorului de la Gaz Metan Mediaş. Atunci, Gigi plătea 600.000 de euro pentru mijlocaşul care acum e cotat de transfermarkt.de la două milioane de euro.

În cele 12 meciuri disputate în această stagiune, Olaru a marcat patru goluri şi şi-a trecut în cont şi două pase decisive, fiind unul dintre oamenii importanţi din echipa lui Petrea. 

Olimpiu Moruţan, ofertă din Golf

15 milioane cere Becali şi pentru transferul lui Moruţan la Al Jazira. Şeicul e patron şi la New York City şi l-ar putea trimite la vară în America pe mijlocaşul român.

Reclamă

"Eu zic da, se poate vinde pe 15 milioane de euro. Mie mi se pare că îl dorește foarte tare. Probabil o stea vreo 6 luni sau un an acolo, dar eu zic că îl cumpără pentru altă echipă", a dezvăluit Florin Vulturar, agentul lui Moruţan, pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și