Închide meniul

Cutremur la CFR Cluj! Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că pleacă la finalul sezonului! Şedinţă de urgenţă după meciul cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 6:51

Cutremur la CFR Cluj! Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că pleacă la finalul sezonului! Şedinţă de urgenţă după meciul cu FCSB

Hepta

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj

Chiar dacă a egalat-o în prelungiri pe FCSB (1-1), CFR Cluj nu trece prin cele mai calme momente. Dimpotrivă, conform digisport.ro, Edi Iordănescu a organizat o şedinţă cu jucătorii şi le-a transmis acestora decizia radicală pe care a luat-o. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept", a fost mesajul transmis de tehnician, conform sursei citate. 

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj la finalul sezonului

Edi Iordănescu le-a atras atenţia fotbaliştilor că decizia luată de el ar trebui să îi responsabilizeze şi mai mult pentru cele cinci etape pe care le au au de disputat în Liga 1. Ardelenii sunt pe primul loc, cu două puncte în faţa rivalei FCSB. 

"În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte", le-a mai transmis Edi. 

Chiar dacă CFR e lider în Liga 1, problemele financiare continuă să îi afecteze pe jucători. Aceştia sunt nemulţumiţi de perioadele lungi, de până la 3 şluni, în care nu îşi încasează salariile. 

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Edi Iordănescu şi-a "urecheat" elevii

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie după derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1. Tehnicianul şi-a "urecheat" elevii.

Edi Iordănescu nu l-a iertat pe Burcă pentru penalty-ul comis în prima repriză, în urma duelului cu Tănase. Tehnicianul a fost deranjat de stilul de joc din prima repriză, când s-au acordat trei cartonaşe galbene, iar ocaziile au lipsit.

"Am primit gol pe niște greșeli de interpretare. Încercăm să le corectăm, dar e greu. N-avem voie să ne trezim cu un penalty comis în disperare de cauză. M-au deranjat în prima repriză fragmentările. Toată lumea vrea să vadă un joc spectaculos, estetic, cu intensitate. Nu-i normal.

Reclamă 4 / 0/3

De obicei, CFR era o echipă mai pragmatică. De obicei, nu aveam atât de multe situații și nu marcam atât de mult. S-a mai schimbat profilul echipei. Eu, de fapt, întrețin echipa, nu antrenez. Peste două zile și jumătate avem alt meci, nu ai timp să intervii. Te rezumi la detalii elementare și cam atât. Va conta în acest final de sezon cine reușește să se recupereze mai repede. Nu-i ușor de gestionat. Am încercat să schimbăm de la un meci la altul. Noi n-avem media de vârstă a lui FCSB, ei se regenerează mai rapid", a spus Edi Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și