Închide meniul

Cutremur la Dinamo! Şase jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus! Popescu şi Grigore, pe listă. Meciul cu Chindia se va amâna

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 7:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Cutremur la Dinamo! Şase jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus! Popescu şi Grigore, pe listă. Meciul cu Chindia se va amâna

SportPictures / Razvan Pasaric VIA hEPTA

Mihai Popescu, printre jucătorii suspecţi de coronavirus

Cel mai probabil, partida cu Chindia din această seară nu se va juca. Printre cei şase jucători care au fost depistaţi cu coronavirus se numără Mihai Popescu, Valentin Lazăr, Alexandru Răuţă, Filip Mrzljak, Ştefan Fara şi Ricardo Grigore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Chindia se va amâna

"Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele.

Avem precedentul de la Petrolul, e clar. Au fost situații cu mai mulți jucători testați pozitivi. Nu știu ce impact are asupra lotului. Îl așteptăm pe domnul Bălănescu să ajungă la LPF și să ajungă mai departe.

Nu vrem să fie dezavantajați, așa încât vestea e prea proaspătă. Avem doar niște scenarii și sper ca până la sfârșitul zilei să avem mai multe informații", a spus secretarul general al LPF, Justin Ştefan. 

Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 care a avut probleme cu coronavirusul. Magazionerul clubului a fost confirmat cu coronavirus. 

Reclamă

Magazionerul lui Dinamo a fost depistat pozitiv, tot înaintea unui meci cu Chindia. 

Cătălin Clincea era angajat de un an în cadrul clubului Dinamo. El a negat că ar fi luat cina cu jucătorii înainte de a afla rezultatul testului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și