Închide meniul

Cutremur la Rapid! Cristi Săpunaru și-a băgat colegii în ședință. „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 17:59

Cutremur la Rapid! Cristi Săpunaru și-a băgat colegii în ședință. „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!”

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Săpunaru a precizat că, la un club precum Rapid, presiunea este un lucru normal. Acesta a subliniat că fotbaliștii giuleșteni trebuie să se obișnuiască cu presiunea, altfel nu au ce căuta la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, discurs halucinant înainte de Rapid – FC U Craiova 1948

„Dacă vrei să joci fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari. Serios. Te mai ceartă patronul din când în când. Dacă vrei să joci fotbal adevărat, du-te la echipele mari, unde e presiune și îți mai bagă umbrela prin gard. Ăsta e fotbalul. Ce să facem?„, a spus Săpunaru, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova 1948.

În prezet, Rapid este pe locul 7 în Liga 1, cu 22 de puncte, la o singură lungime în urma locurilor de play-off.

În ultimul meci de campionat, rapidiștii au scos în extremis o remiză de pe terenul lui Dinamo, scor 1-1, după un gol magnific înscris în prelungiri de Nicolae Carnat.

Rapidului nu i-a mers la fel de bine și în Cupa României. Echipa lui Mihai Iosif a fost eliminată de Poli Timișoara, scor 0-2, la căpătul unui meci dezamăgitor făcut de giuleșteni.

Reclamă

Daniel Niculae: „Nimeni nu e de neînlocuit!”

Daniel Niculae, președintele clubului, s-a arătat foarte supărat pe atitudinea jucătorilor lui Rapid, atât în meciul cu Poli Timișoara, cât și în derby-ul cu Dinamo.

Din păcate, astăzi am arătat la fel de prost. Ne lipsește agresivitatea aceea pozitivă, mai ales pe fază ofensivă. Trebuie să tragem linie, să vedem unde am greșit, și să nu mai repetăm greșelile. Dacă reușim să facem rezultate cu echipele mari ale campionatului, și ne chinuim cu echipele mici, problema este la atitudine.

Voi vorbi și în această seară cu băieții. Nu se poate să ne prezentăm așa. Din păcate, nu am făcut un meci bun. Ne-au lipsit dăruirea, ambiția. Rapidul este un nume, nu suntem la nivelul de altădată, dar ne dorim să redevenim acel Rapid. Dacă nu vor înțelege că trebuie să dea totul, nu avem ce să facem. Vom analiza și zilele următoare. Au fost foarte puține lucruri bune pe care le-am făcut în această seară și în meciul cu Dinamo”, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristi Săpunaru, discurs categoric
  • Ce a spus căpitanul Rapidului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și