Închide meniul

”Dă-i, mă, galben!” Arbitrajul lui Istvan Kovacs, pus la zid de Gigi Becali: ”Ori jucăm fotbal, ori rupem picioare?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 12:48

”Dă-i, mă, galben!” Arbitrajul lui Istvan Kovacs, pus la zid de Gigi Becali: ”Ori jucăm fotbal, ori rupem picioare?”

Marea greşeală a lui Gigi Becali

Profimedia

Arbitrajul lui Istvan Kovacs, pus la zid de Gigi Becali

”Prestația lui de aseară nu mi s-a părut extraordinară. N-a arbitrat perfect. Atunci când dai un 11 metri, nu-l dai că a spus ăla de la margine. N-ai nevoie de VAR, așa ceva ai mai văzut vreodată? Un 11 metri din ăsta? Nu există nicăieri așa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi mai reproșez încă ceva – am spus înainte de meci să nu lase jocul agresiv tare, să ajungem cu jucătorii rupți, cu glezne ture. Dă-i, mă, galben din prima repriză ca să-i fie frică. Ori jucăm fotbal, ori rupem picioare? Agresivitate înseamnă altceva, nu să-i rupi piciorul”, a răbufnit Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu

Constantin Budescu a evoluat doar 45 de minute în derby și a fost schimbat la pauză. Prestația mijlocașului l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

”Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ți-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alții, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomație! Eu spun ce văd! Budescu nu este Budescu. El aseară nu a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine și ție ți-o fură adversarul imediat, nu ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun.

Dacă dai toate mingile la adversar, n-ai ce să faci. Eu îl iubesc pe Budescu, e prietenul meu! El cred că înțelege cel mai bine. Până să dea drumul la minge vine altul și i-o fură, ai o problemă când se întâmplă asta. Salariu nu e o problemă pentru mine. Când am o înțelegere cu un om, îi dau salariul după cum ne-am înțeles. Eu vorbesc despre calitatea lui Budescu de la ora asta. Nu contează poziția lui, voi vedeți ce vreți.

Reclamă

Aseară a pierdut o minge la 20 de metri de poarta adversă și era să luăm gol. El e foarte talentat și vrea să dea pase decisive. Eu o să mă înțeleg cu Budescu, el va primi banii pe care i-am promis. El a mai fost încercat aseară, o să vedem ce face Toni Petrea, poate schimbă ceva. Toni Petrea va decide ce se întâmplă (râde)”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și