Închide meniul

”Da, mi-e frică de retrogradare!” Un fost campion cu Dinamo e îngrijorat: ”Nu prea se vede luminița de la capătul tunelului!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 21:19

”Da, mi-e frică de retrogradare!” Un fost campion cu Dinamo e îngrijorat: ”Nu prea se vede luminița de la capătul tunelului!”

Dinamo, refuzată de un jucător pentru ultima clasată din Ungaria

Profimedia

  • Giani Kiriță se teme de retrogradarea lui Dinamo
  • Ce spune fostul mare dinamovist despre criza din Ștefan cel Mare

Giani Kiriță se teme de retrogradarea lui Dinamo

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului. „Câinii” au încheiat turul din sezonul regulat pe penultimul loc în Liga 1, având doar două victorii și cea mai slabă defensivă a campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriță, fost mare jucător al grupării din Ștefan cel Mare, recunoaște că se teme de retrogradarea clubului.

„Din păcate, nu mai facem nimic. Un tur de campionat dezastruos, dar, pentru psihicul jucătorilor, trebuie uitat repede și mai avem un retur. Ei trebuie să se uite la numerele de pe tricouri și nu se știe dacă ei sunt pregătiți fizic, în primul rând. Ne confruntăm cu cea mai drastică clasare și nu prea se vede acea luminiță de la capătul tunelului, pentru că nu câștigi măcar un meci ca să ai acea speranță. La Dinamo, lipsește victoria aia, măcar un meci să câștigăm.

Reclamă

Soluția nu vine. Mircea Rednic a schimbat centralii, a schimbat lateralii, dar din păcate, nu se omogenizează o formulă de echipă. E blocaj psihologic. Mi-e frică de retrogradare, da. Dar am speranța că în retur se vor face investiții, se vor aduce 4-5 jucători de valoare, trebuie găsiți niște bani, nu știu de unde, dacă se vrea ca Dinamo să rămână în Liga 1. 

Nu se supără nimeni să vină să spună că ai o anumită primă de joc la un anumit meci. Și Moș Crăciun, dacă vine cu primele alea, ei trebuie să fie în stare să le ia”, a declarat Giani Kiriță pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Investitorii străini au intrat în contact cu șefii lui Dinamo

Dinamo are probleme uriașe pe plan financiar și sportiv, dar încă atrage interes din partea oamenilor de afaceri. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit că a fost contactat de un fond de investiții din străinătate.

Deși negocierile se află în faza de început, șefii lui Dinamo sunt optimiști. Investitorii interesați de club au gânduri uriașe și țintesc cupele europene.

„Este adevărat. Sunt în contact cu un fond de investiții care mi-au transmis că au clienți interesați de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienți s-au arătat interesați de investiție.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-au adresat câteva întrebări de bun simț și lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.

Ce pot să vă spun despre cei interesați să investească la Dinamo e că sunt orientați spre profit. Ei gândesc că au mai ușor acces la cupele europene cu un club din Estul Europei cum este Dinamo, în comparație cu un club din Vest”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă