Închide meniul

"Dă-ţi demisia, Meme! Nu-ți poți bate joc!" Fanii FCSB, atac violent la Mihai Stoica după ce s-au folosit rezervele în derby: "Te-a făcut ‘pardaf’ a 14-a echipă a lui Dinamo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 20:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Dă-ţi demisia, Meme! Nu-ți poți bate joc!" Fanii FCSB, atac violent la Mihai Stoica după ce s-au folosit rezervele în derby: "Te-a făcut pardaf a 14-a echipă a lui Dinamo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica

Mustaţă îl consideră pe Mihai Stoica principalul vinovat pentru faptul că FCSB a folosit echipa a doua în derby-ul din Cupă cu Dinamo, lucru ce a dus, din punctul de vedere al fanilor, la eliminarea din competiţie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La momentul ăsta, pentru mine, atâta timp cât tu vii să-ți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că trebuie să pleci acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te știu Meme! Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa.

Eu te știu pe tine, domnul Meme! Tu trebuie să-ți dai demisia la ora asta. Demisie fără discuție! Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporteri şi să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune să odihnească jucătorii. Tu odihnești jucătorii cu Dinamo?

Gheorghe Mustaţă: "Putem să venim la bază să îţi cerem demisia!"

Tu cu Dinamo trebuia să bagi echipa de bază. Dă-ți demisia și lasă-ne. Dacă nu, putem veni la bază și să-ți cerem demisia. Și mama dacă era manager la Steaua îi ceream demisia în seara asta. Dacă Gigi spunea că bagă echipa, Meme trebuia să-ți dai demisia și să-i spui că tu nu poți accepta asta cu Dinamo. Dar tu ai vrut să odihnești jucători, atunci odihnește-te și tu și dă-ți demisia", a spus Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1, conform Prosport

Liderul Peluzei Nord îi reproşează lui Mihai Stoica şi jucătorii aduşi la echipă. 

Reclamă

"Ce transmiți tu ca manager? Nimic! Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut. Ai ochi de manager. Nu spune nimeni că nu ești experimentat, dar asumă-ți și dă-ți demisia, asta vor suporterii. De ce i-ai mai băgat rezerve pe Coman, Tănase și Olaru? Trebuia să-i bagi din prima. Ca să ne demonstreze că n-a făcut el echipa să iasă și să spună, că și-așa a spus că el nu vrea să aibă tangențe cu suporterii. Lasă că avem noi tangențe cu el. Niciodată în veci nu poate bate Dinamo pe Steaua (n.r. – FCSB). Vă rugăm frumos să vă dați demisia, domnule Meme", şi-a continuat discursul dur liderul fanilor FCSB.

Fanii anunţă măsuri radicale dacă FCSB pierde titlul

Gheorghe Mustaţă anunţă că vor fi consecinţe dure în cazul în care FCSB ratează şi în acest an câştigarea campionatului. 

Nu să stai cu masca la gură la oficială și să-mi comentezi mâine pe Facebook! Ce să mai comentezi că te-a făcut pardaf a 14-a echipă a lui Dinamo. Să vedem ce ironie mai face la adresa lui Dinamo. Cu mine nu mai merge! Le promit că dacă pierd campionatul, începând de la Gigi Becali în jos trebuie demisie totală. Gigi rămâne că e finanțator! Ei au impresia că vorbesc cu copiii ăia din tribune. Nu mai merge, a venit acasă cine trebuie, s-au întors bătrânii", şi-a continuat discursul dur liderul fanilor FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat primul "11" al FCSB în derby-ul cu Dinamo

Vlad – Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru – Vînă, Șut, Perianu – Oaidă, Buziuc, Niță

Rezerve: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Tănase, S. Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea

Antrenor: Toni Petrea

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și