Închide meniul

”Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem!” Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic înainte de Farul – CFR Cluj: ”Este mai bună decât noi, FCSB, Craiova!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 19:35

”Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem!” Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic înainte de Farul – CFR Cluj: ”Este mai bună decât noi, FCSB, Craiova!”

Dan Petrescu și Gică Hagi, în timpul meciului CFR Cluj - Farul Constanța

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic înainte de Farul – CFR Cluj

CFR Cluj este lider în play-off, cu 41 de puncte, iar distanța față de Farul Constanța este de 17 puncte. Totuși, Dan Petrescu și-a avertizat elevii în privința forței ofensive de la echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Farul Constanța, la meciurile de pe teren propriu, este echipa cea mai bună. Mai bună decât CFR, FCSB, Craiova. Are cel mai bun joc de atac posibil pe teren propriu. Asta am simțit și noi la meciul de la Constanța. Atunci am avut noroc, am recunoscut. Dacă nu recunoști, înseamnă că nu ești corect. 

Am ajuns foarte rar la poartă, de 3-4 ori și am marcat două goluri. Ei au avut foarte multe ocazii, dar am avut un portar în formă excelentă și apărarea și-a făcut datoria. Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem. Trebuie să fim mult mai buni, mai atenți, să punem mai multe probleme. 

Eu sunt conștient că Nedelcu, Omoh și Iancu, care n-au jucat cu FCSB, vor intra. Nedelcu n-a avut voie să joace, Omoh a fost suspendat și Iancu accidentat. Cu acești trei jucători, forța celor de la Farul este mult mai mare, mai ales dacă mă gândesc la jocul de atac”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Gigi Becali, lăudat la scenă deschisă de rivalul Dan Petrescu

Dan Petrescu a lăsat deoparte rivalitatea cu Gigi Becali și a lăudat modul în care a dezvoltat academia FCSB-ului în ultima vreme. Antrenorul lui CFR Cluj consideră că fotbalul românesc ar arăta mult mai bine cu 10-15 academii precum cea a “roș-albaștrilor”.

Reclamă

Tehnicianul lui CFR Cluj și-ar dori să vadă cât mai multe Centre de Copii și Juniori precum cea a clubului din Berceni.

”FCSB a încercat şi face o academie. Am înţeles că la Berceni acolo s-a construit o bază extraordinară. Vin copii şi juniori. Dacă ar fi vreo 10 sau 15 în România…

Şi stadioane, şi baze sportive, şi copiii să meargă, cred că vom creşte. Dar, deocamdată, există foarte puţine baze sportive, iar copiii şi juniorii care vin nu sunt într-adevăr pregătiţi”, a spus Dan Petrescu, pentru looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și