Închide meniul

"Dacă-l iubeşti aşa mult, dă-mi-l gratis!" Propunere incredibilă făcută de Gigi Becali după ce transferul lui Haruţ a picat: "FCSB are o regulă"

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 17:45

Reclamă
"Dacă-l iubeşti aşa mult, dă-mi-l gratis!" Propunere incredibilă făcută de Gigi Becali după ce transferul lui Haruţ a picat: "FCSB are o regulă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Denis Haruţ a ajuns sâmbătă seară la baza din Berceni şi a oferit declaraţii ca şi cum ar fi jucătorul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a luat o turnură neaşteptată după ce jucătorul nu a fost de acord cu propunerea de contract făcută de Gigi Becali. Patronul FCSB ar fi vrut ca jucătorul să semneze pe 5 ani, cu opţiune de prelungire pe încă 2. 

Am vorbit cu Iftime. Și el știa din auzite ce a fost la negocieri. I-am zis așa: «Dacă îl iubești așa de mult, dă-mi-l gratis și semnez cu el că pleacă gratis când vrea el! Îi pun clauză să plece liber». La mine oamenii nu sunt sclavi, dar dacă dau 700.000 de euro, vreau să am și eu siguranța că pot recupera măcar ce am investit. A înțeles și Iftime.

I-am mai dat exemplul Moruțan. «Dacă semnam cum zici tu sau cum voiau alții, nu mai luam niciun ban pe Moruțan nici eu, nici tu». De ce? Păi, la început a jucat cum a jucat. Acum a început să îi crească mult cota. De la 10 ajungea la 20 de milioane și daca mai avea doi ani zicea: «Ia stai că nu mai prelungesc și iau eu câteva milioane de euro, că plec gratis». Ăsta este adevărul”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Gigi Becali a anunţat regula de bază de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că toţi jucătorii U21 care vin la FCSB semnează contracte pe 5 ani. 

Reclamă

FCSB are o regulă. Dacă ai 21 de ani sau sub 21 de ani semnezi pe cinci ani și clubul are opțiune pe alți doi ani. La noi nu mai rămâne nimeni liber de contract!

Dau bani pe Haruț și nu vreau să mă trezesc că peste doi ani sau trei ani, când explodează, pleacă pe o sumă foarte mică sau nu mai prelungește! Asta a fost toată problema. I-am spus băiatului. Nu m-am certat cu Iftime. Lucrurile sunt clare”, a mai spus Gigi Becali. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și