Închide meniul

„Dacă le dau drumul, trebuie să joc eu!” Iuliu Mureşan, mesaj ferm pentru jucătorii care vor să devină liberi de contract: „Nu au fost minţiţi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 22:50

„Dacă le dau drumul, trebuie să joc eu! Iuliu Mureşan, mesaj ferm pentru jucătorii care vor să devină liberi de contract: „Nu au fost minţiţi

Iuliu Mureșan speră ca Dario Bonetti să nu se întoarcă la Dinamo

Hepta

Dinamo a început cu dreptul noul sezon. Sorescu a marcat un hattrick de senzaţie în victoria cu FC Voluntari, scor 3-2. Chiar şi aşa, apele nu sunt deloc liniştite la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi jucători şi-au depus memorii să devină liberi de contract. Iuliu Mureşan le-a transmis un mesaj ferm.

Iuliu Mureşan, mesaj ferm pentru jucătorii care vor să plece de la Dinamo

Am discutat cu jucătorii zi de zi, am lipsit la un singur antrenament. Dacă le dau drumul tuturor jucătorilor trebuie să joc eu! Ei au contracte, datoriile sunt la masa credală. Nu pot să rămân eu singur la club. Nu au fost mințiți, e greu să țină pasul și DDB să adune atâția bani, vin multe datorii din urmă.

Eu le-am spus realitatea, le-am explicat că nu avem voie să dăm bani din urmă. Sunt contracte enorme. Portarul acela de 37 de ani, Rene Hinojo, a jucat două meciuri, a stat trei luni și jumătate și ia banii pe toată durata contractului, zeci, sute de mii de euro.
Dacă se va dovedi că cineva a greșit se poate ajunge în instanță, firma de insolvență va face un material în acest sens”, a precizat Iuliu Mureșan la Digisport.

Reclamă

Iuliu Mureşan, după victoria cu Voluntari: „Putea fi un rezultat mai clar, să fim pe primul loc”

Iuliu Mureşan regretă că Dinamo nu a reuşit să mai marcheze un gol şi să fie primul lider al Ligii 1.

”Cei de la Voluntari s-au văzut câștigători dinainte, au desconsiderat Dinamo, au văzut mulți tineri la noi în echipă, niciun juc străin, doar un antrenor străin care și-a făcut foarte bine treaba. Putea fi un rezultat mult mai clar, ca să fim pe primul loc. Unii ne-au cântat pea repede prohodul.Va fi vacarm acum cu Craiova, noi suntem încă nepregătiți”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și