Închide meniul

"Dacă ne carantinau, încălcau legea!" Mihai Stoica a închis gura rivalelor. A spus numele echipei cu care a jucat FCSB în Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 16:27

"Dacă ne carantinau, încălcau legea!" Mihai Stoica a închis gura rivalelor. A spus numele echipei cu care a jucat FCSB în Turcia

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Mihai Stoica a răspuns rivalelor

FCSB a revenit astăzi în România, iar DSP (Direcția de Sănătate Publică) a anunțat oficial că echipa lui Gigi Becali nu va intra în carantină. În acest context, Mihai Stoica a răspuns contestatarelor "roș-albaștrilor" printr-o intervenție categorică, în direct la TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "Am jucat cu Kemerspor şi am învins cu 3-2"

“DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Interesaţi-vă, studiaţi legile, lăsaţi scrisorile astea hilare trimse guvernului turc, petiţiiile trimise instituţiilor statului, studiaţi legea. 

Corendon Cup este competiţia la care am participat. Adversarii noştri au jucat în echipament complet albastru. Da, are un nume adversrul nostru, o să-l găsiţi pe pagina noastră oficială. Am realizat că e mult mai bine pentru jucători să jucăm un singur meci, pentru cei care nu vor evolua din primul minut în meciul cu Astra.

N-am publicat aseară pentru că eram convins că se va afla oricum şi am vrut să văd dacă pot să am încredere în 51 de oameni care au făcut parte din delegaţia noastră. Putem să păstrăm şi noi un secret? Spre surprinderea mea nimeni nu ştie cu cine am jucat. Şi am jucat. Şi o să vedeţi

Puteam să jucăm de exemplu cu Slovan Liberec. Ar fi trebuit să jucăm cu Eskişehirspor, nu au obţinut la timp aprobarea federaţiei, şi am jucat aseară, la la ora 17.00 ora locală cu Kemerspor, am câştigat 3-2. 

Reclamă

A fost o competiţie organizată de cei care ne-au facilitat şederea în Turcia. Gloria Sports Arena are măsuri foarte stricte, nu ai cum să te infectezi, nu intri în contact cu nimeni. Nu vă puteţi imagina, totul igienizat la maximum, nu a existat părticică din hotel care să nu aibă măşti peste tot şi nebulizatoare peste tot", a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Mihai Stoica: "Craiova a jucat în zona galbenă din România"

Mihai Stoica a spus că şi rivalii de la Craiova au fost într-o zonă galbenă, la fel ca FCSB,

"Universitatea Craiova am înţeles că a jucat în zonă galbenă în România, la Mogoşoaia, cu Chindia Târgovişte. Asta nu e interesant? S-a expus mai mult decât noi? Am înţeles că au mers cu trenul. Cu tot respectul pentru celelalte competitoare, a costat mai mult de 100.000 de euro, atât a costat cantonamentul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Doar charterul a costat 30.000 de euro. Au fost 200 de locuri şi am fost 50 de persoane, adică unul pe patru locuri. Fiecare a încercat să se pregătească aşa cum s-a gândit, aşa cum poate. Noi tot timpul am ales cele mai bune condiţii", a mai spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

Mihai Stoica: "Și-au făcut un scop în viață din asta"

Mihai Stoica a tranmis şi un mesaj pentru rivalii lui FCSB, pe pagina sa de Facebook. 

”Nu-mi mai solicitați să răspund celor care dau impresia că și-au făcut un scop în viață din încercările de a ne crea dezagremente. Sper să răspundă pe un ton ridicat băieții noștri. Pe teren. Trebuie îndeplinită o singură condiție. Ai noștri să fie sănătoși. De restul s-au ocupat antrenorii”, a scis MM Stoica.

FCSB a evitat carantina l-a revenirea în țară

FCSB a efectuat un cantonament de 11 zile în Turcia, țară care se află pe lista galbenă, dar roș-albaștrii nu au fost nevoiți să intre în carantină la revenirea în România. Conform surselor AS.ro, echipa lui Gigi Becali a avut toate documentele necesare pentru a demonstra că s-au respectat toate normele de protecţie.

Astfel, delegaţia roş-albaştrilor a prezentat la revenirea în ţară documente de la Guvernul Turciei, care au atestat faptul că hotelul în care a fost cazată a fost sută la sută sigur.

Roş-albaştrii au prezentat şi un document de la hotel, prin care au dovedit faptul că au stat izolaţi, nu au luat contact cu nimeni, au purtat mască şi au urmat tot protocolul de siguranţă.

Reclamă

FCSB a prezentat la revenirea în ţară şi un document prin care au demonstrat că a participat la o competiţie sportivă. Toate aceste măsuri s-au luat după ce Raed Arafat le-a transmis celor de la FCSB că dacă vor prezenta toate documentele, nu vor intra în carantină.

Recomandări
  • FCSB a evitat carantina la revenirea din Turcia
  • Mihai Stoica a transmis un mesaj pentru rivale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și