Închide meniul

”Dacă rămâneam 11 la 11 nu pierdeam!” Daniel Niculae ține capul sus după FCSB – Rapid 3-1: ”Asta este viaţa, trebuie să uităm cât mai repede!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 9:05

”Dacă rămâneam 11 la 11 nu pierdeam!” Daniel Niculae ține capul sus după FCSB – Rapid 3-1: ”Asta este viaţa, trebuie să uităm cât mai repede!”

Daniel Niculae e președinte la Rapid

Daniel Niculae, la un interviu / Profimedia

Daniel Niculae ține capul sus după FCSB – Rapid 3-1

Daniel Niculae și-a felicitat jucătorii și sună adunarea în tabăra giuleștenilor. În următorul meci, Rapid va juca cu FC Botoșani, pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Cred că ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor din derby. Îi felicit pe jucători pentru dăruirea de care au dat dovadă. E dureros şi frustrant că am pierdut, cu atât mai mult că am pierdut în faţa celor de la FCSB, într-un derby.

Însă asta este viaţa, trebuie să uităm cât mai repede meciul acesta pentru că trebuie să ne recuperăm cât mai repede pentru meciul de sâmbătă. Trebuie să strângem rândurile.

N-am văzut faza eliminării, am văzut faza penalty-urilor. Ambele au fost. La al doilea cred că aş fi subiectiv dacă aş spune că mai mult al nostru a fost decât al lor. Sunt ferm convins că dacă rămâneam 11 la 11 nu pierdeam.

Am făcut un derby în adevăratul sens al cuvântului. Le mulţumesc suporterilor care ne-au susţinut din primul minut până la final, aşa sunt suporterii rapidişti, chiar dacă nu reuşim să câştigăm, ei cântă şi ne susţin până în pânzele albe”, a declarat Daniel Niculae.

Reclamă

Mihai Iosif l-a făcut praf pe Istvan Kovacs! Scandal după finalul meciului

A fost scandal la finalul meciului dintre FCSB şi Rapid. Antrenorul oaspeţilor, Mihai Iosif a fost eliminat de către arbitrul Istvan Kovacs după un schimb de replici imediat după fluierul de sfârşit al derby-ului. Iosif spune că nu a fost corectă eliminarea la Junior Morais.

„Nu comentez arbitrajul, dar Junior mi-a spus că nu l-a atins. Exces de zel eliminarea mea. I-am spus nu vă supăraţi domnul Kovacs vă bateţi joc de noi. Dacă se dă roşu pentru aşa ceva, la Junior Morais, ne predăm. Răspunsul a fost roşu şi pentru mine”, a spus Mihai iosif, antrenorul Rapidului, la finalul partidei, conform digisport.ro.

„Nu meritam să pierdem acest joc. Am avut un început când pe tineri i-a luat valul, apoi am controlat jocul. Un rezultat de egalitate era corect. Pe mine nu m-a luat valul că am colac. Felicit jucătorii că au dat dovadă de caracter până la final. Nu ştiu cu cine vom juc ala Botoşani. Accidentaţi avem, acum doi suspendaţi. Galeria ne-a aplaudat că am dat totul pe teren. E un rezultat mincinos, un rezultat de egalitate era cel just”, a mai spus antrenorul Rapidului, la finalul partidei, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și