Închide meniul

Dan Alexa, antrenorul bătut de Anamaria Prodan, acuzat că ar avea relaţii cu interlopi. "Mai ești, mă, smardoi?" Jucătorul care îl face praf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 7:21

Dan Alexa, antrenorul bătut de Anamaria Prodan, acuzat că ar avea relaţii cu interlopi. "Mai ești, mă, smardoi?" Jucătorul care îl face praf

Instagram

Anamaria Prodan

"Dan Alexa, de câte ori mă întâlneam cu el, pe la restaurante, meciuri, mă întreba: «Mai ești, mă, smardoi?». Am tot încercat să-mi dau seama de ce îmi spune asta. Și mi-am adus aminte că la Pandurii i-am bătut într-un meci, 2-0 acasă, nici nu au mișcat, el era la Rapid. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul jocului m-am ciondănit puțin cu Pancu. Și s-a băgat Alexa în discuție, căruia i-am spus că, dacă e așa smardoi, vorbim după meci. După, un coleg de-ai lui de la Rapid mi-a spus că a intrat nervos în vestiar și a zis așa: «Mamele mi-a dat interval!».

Dan Alexa, acuzat de relaţii cu interlopi: "Sunt smardoi, am fost și o să rămân"

«Sunt smardoi, am fost și o să rămân, am crescut în Ferentari». Îți dai seama, când a ajuns la Chiajna, mă avea pe listă încă de la negocieri. 

Mi-aș fi dorit să vină și să-mi spună de unde are toate lucrurile astea împotriva mea, să mă lase să-i demonstrez, să-i arăt ce fel de om sunt. Nu! El s-a crezut intelop. Are câteva relații cu lumea interlopă și așa se vede. Și cu asta vreau să închei subiectul", a spus Mamele, pentru playsport.ro.

Dan Alexa, lovit cu pumnul în faţă de Anamaria Prodan

La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din sezonul trecut, Anamaria a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Reclamă

"Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Nu am avut niciun fel de discuţie, ştiam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă aşa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacţioneze în genul asta", spunea anul trecut şi Laurenţiu Reghecampf. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și