Închide meniul

Dan Alexa, replică acidă pentru Anamaria Prodan: "Stabilisem asta şi cu ea! Probabil s-a referit la imagine"

Antena Sport Publicat: 13 august 2020, 19:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă

La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, disputată în vara anului trecut, Anamaria a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, impresarul a făcut un nou gest care l-a deranjat pe Alexa. Aceasta a spus că Alexa este "creaţia ei". 

"Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei…Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă", a spus Dan Alexa, conform gsp.ro

Anamaria Prodan: "Dan este un produs de-al meu"

"Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs de-al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a fost declaraţia care l-a deranjat pe Alexa. 

Dan Alexa a antrenat de-a lungul carierei la ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărși, Astra Giurgiu și Rapid, în două rânduri. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și